Monica a venit în ţară, Iri a fugit la munte cu fetiţa

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fiecare întoarcere în ţară a Monicăi Gabor stârneşte o dispută între ea şi Irinel Columbeanu. Ba ea îl imploră să-i dea fata mai repede decât a stabilit judecătorul, ba el refuză. De data aceasta se aplică al doilea exemplu. Irinel a auzit că Monica vrea să o vadă pe Irinuca de 1 Mai, dar a fugit cu fetiţa la munte.

Fosta doamnă Columbeanu ar fi trebuit să ajungă în ţară încă de duminică noaptea, însă şi-a amânat venirea cu o zi, din cauza unui eveniment la care a trebuit să fie prezentă în SUA, legat de promovarea băuturii „Mr. Pink".

Moni a fost aşteptată la  aeroport de  mama şi de sora ei

simeon stalpnicul png

Monica Gabor a ajuns în România abia ieri la prânz. Ştia că nu va reuşi să o vadă pe Irinuca, aşa cum dorea. „Voiam să vin mai repede, ca să o pot vedea pe Irina, dar tatăl ei nu mi-a dat nici un răspuns dacă pot să stau cu ea sau nu", a declarat Monica Gabor, pentru Click! Manechinul a avut o presimţire bună, pentru că Irinel Columbeanu a fost destul de intrigat de faptul că fosta soţie l-a ţinut în şah cu stabilirea programului de Paşte, perioadă care i se cuvenea mamei, iar acum nu vrea să treacă peste ordinele judecătoreşti.

Iubita lui „Mr. Pink”  a venit cu o  mulţime de  bagaje

simeon stalpnicul png

„Sper că ştie să citească drepturile pe care le are. Poate să şi-o dorească mai devreme, dar nu se poate, pentru că ne-am făcut un program. Monica poate să-şi dorească şi luna de pe cer".

Colac peste pupăză, în timp ce ieri Monica sosea în Capitală, milionarul se afla cu Irinuca şi cu guvernanta la munte. Fetiţa a avut liber de la grădiniţă, iar tatăl său i-a organizat o minivacanţă, în care micuţa se simte foarte bine.

„Irina a fost foarte fericită în vacanţă, s-a jucat cu copiii, s-a plimbat cu trotineta. Eu voi reveni mâine (astăzi, n.r.) pentru proces, dar imediat ce scap de la tribunal fug la munte, pentru că avem program până vineri!", a mai spus afaceristul.

I-a adus Irinei o păpuşă care-i seamănă

În camera roz a apartamentului din Pipera, pe Irinuca o aşteaptă multe cadouri de la mămica ei. Manechinul i-a cumpărat din America hăinuţe foarte scumpe, printre care pantofiori, tricouri, fustiţe şi rochiţe de prinţesă, toate viu-colorate, cumpărate de la celebrul brand Prada.

Moni i-a adus fiicei sale și o mulţime de hăinuţe

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Pe lângă jocurile educative, Monica i-a luat fetiţei sale și o păpuşă specială, creată după chipul Irinei. Se numeşte „American Girl" şi este jucăria-vedetă în SUA.

Azi, din nou la tribunal

Irinel Columbeanu şi fosta lui soţie sunt obligaţi să se prezinte azi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti, unde este programat un nou termen al procesului ce are drept miză custodia fiicei lor, Irina.

Procesul început anul trecut nu s-a încheiat încă. Cei doi s-au căsătorit în 2006 şi tot în acelaşi an s-a născut Irina, fetiţa lor. Divorţul din 2011 a fost lung şi cu scandal, după şase ani de convieţuire. Monica a intentat despărţirea şi a plecat în SUA, unde şi-a refăcut viaţa alături de un bogătaş chinez supranumit Mr. Pink.

image
image
image
image
image
image
iphone 2037153 1280 jpg
shutterstock 1751949455 jpg
Tren Germania FOTO Shutterstock jpg
sticle
targ Piata Constitutiei jpg 6 jpg
Chereches Germania png
cei mai batrani tripleti guinness jpg
flowers 3876195 1280 jpg