Monica Gabor, avion privat de 80 de milioane de dolari - FOTO

Ultima actualizare:

    Monica Gabor
Monica Gabor

Monica Gabor l-a prins pe Dumnezeu de-un picior! Iubitul chinez al vedetei este miliardar în dolari, aşa că îi face toate poftele Monicăi. Recent, cei doi îndrăgostiţi au fost într-o vizită de afaceri la Las Vegas, cu un avion particular în valoare de peste 80 de milioane de dolari.

S-a născut într-un cartier modest din Bacău, a devenit stăpână peste domeniul lui Irinel Columbeanu de la Izvorani, iar acum este divă peste Ocean.

Monica Gabor este mai fericită ca niciodată, căci şi-a găsit în sfârşit sufletul pereche, bărbatul lângă care se vede până la adânci bătrâneţi. La cei numai 23 de ani, chinezul Lhamo este miliardar în dolari şi îşi ţine iubita în puf.

Moni e dependentă de energizantul produs de iubitul ei

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Cei doi îndrăgostiţi au fost weekendul trecut într-o scurtă călătorie de afaceri în Las Vegas, cu un avion particular. Boeing Business Jet costă peste 80 de milioane de dolari şi are dotări mai ceva ca un hotel de cinci stele: capacitate pentru 25 de persoane, trei dormitoare, fiecare cu baie proprie, sufragerie şi chiar o bucătărie.

„Am avut de semnat un contract foarte important, pentru distribuirea băuturii Mr. Pink într-un lanţ de restaurante. A fost un contract de câteva milioane de euro, care s-a încheiat cu bine", a declarat Moni pentru Click!

Câtă vreme iubitul ei a fost la întâlnirea de afaceri, vedeta s-a relaxat într-o cameră de hotel, unde timp de trei ore a beneficiat de un masaj. „Maseuza a spus că este cel mai lung masaj pe care l-a făcut şi că va aplica pentru Cartea Recordurilor. A fost foarte drăguţă", ne-a mai spus vedeta.

Moni va lansa băutura energizantă produsă de iubitul ei şi pe piaţa românească, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Până la începutul verii, vom găsi Mr. Pink în magazine la un preţ de aproximativ 13-15 lei cutia.

Vrea să-şi facă spital în România

Monica Gabor are vise şi proiecte îndrăzneţe. Vedeta vrea ca în viitorul apropiat să-şi deschidă un spital privat în România, acolo unde oamenii fără posibilităţi materiale să fie trataţi gratuit.

Moni spune că iubitul chinez va suporta costurile înfiinţării unui spital

simeon stalpnicul png

Costurile proiectului, în valoare de câteva milioane de euro, vor fi suportate de iubitul său chinez, care îşi doreşte ca Moni să devină o ilustră femeie de afaceri, chiar în ţara ei natală.

Iri, cu pantalonii rupţi în fund!

Fostul soţ al Monicăi, Irinel Columbeanu, face furori ori de câte ori iese în oraş. Aşa s-a întâmplat şi marţi seara, la evenimentul de deschidere al magazinului Plafar din Dorobanţi.

simeon stalpnicul png

De data aceasta, milionarul de la Izvorani a atras privirile prin ţinuta sa tinerească, punctul forte fiind pantalonii găuriţi fix în fund! De câţiva ani sunt la modă blugii rupţi în tot felul de locuri, dar parcă gaura aceea nu avea ce căuta acolo.

Citeşte şi:

Gheorghe Mencinicopschi: «Mr. Pink e excitant»

EXCLUSIV! Moni are geantă de 50.000 de dolari de la iubitul chinez

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sosoaca gif
image
image
image
image
image
image
bancnota cu Elipsa totala de Soare din 1999 FOTO casacumonede ro jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
bani jpg
Banner George Simion
Marele Bazar din Istanbul, un rai colorat al negoțului jpeg
1 mamaliga jpg jpeg
Drumul Taberei dupa ploaie FOTO Adevărul / Mihai Epure
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net