Monica, în sfârşit la «Dansez pentru tine»

Prea înaltă şi prea scumpă pentru sezonul trecut al show-ului de la Pro Tv, Monica a bătut palma, acum, pentru un contract avantajos la „Dansez pentru tine".

Maestră într-ale dansurilor în cluburile de fiţe din Capitală, iată că Monica are ocazia, acum, să îşi demonstreze calităţile şi abilităţile într-un show cu adevărat grandios, recunoscut pentru exigenţele juriului şi notele mici.

Deşi a început repetiţiile de aproape două săptămâni, soţia lui Iri refuză să confirme pe şleau participarea: „Merg în fiecare zi la serviciu, de luni, până vineri, unde stau două ore pe zi, de la 14.00, până la 16.00 şi fac mai bine de două ore pe drum, dus întors", s-a rezumat vedeta, să ne declare.

Potrivit site-ului agentiadepresamondena.com, printre cei şapte rivali ai Monicăi se numără Radu Vâlcan, Tania Budi şi Andreea Mantea. Soţia lui Iri a fost la numai un pas să semneze cu Pro Tv pentru sezonul trecut al emisiunii, însă negocierile au eşuat.

Motivul principal a fost de ordin financiar, căci vedeta a pretins un onorariu de 20.000 de euro. Mai mult, se pare că mai-marilor trustului nu le-a convenit faptul că ea apărea, simultan, la postul B1 Tv, cu propria emisiune, „By Monica Columbeanu".

Înălţimea ar putea-o incomoda

PRO

+ are rezistenţă fizică: a practicat atletism de performanţă, în copilărie+ a scăpat de trac după ce a participat la o ediţie specială „Dansez pentru tine"+ îi place să danseze, fiind „regina ringului", în discoteci

CONTRA

- este anemică, are adesea crize de spasmofilie- are personalitate şi îi va fi greu să suporte criticile acide ale juriului- este foarte înaltă (1.78 m) şi îi va fi greu să execute unele mişcări de dans- nu are flexibilitate pentru că nu face sport

Radu Vâlcan este foarte timid

PRO

+ are carismă, va cuceri publicul feminin+ îi plac provocările, sărind, de curând, cu paraşuta+ are mobilitate fizică

CONTRA

- are notorietate scăzută- timiditate excesivă- nu are experienţă într-ale dansului

Tania Budi ştie să cucerească publicul

PRO

+ este carismatică. + este pasionată de dans.+ este o bună actriţă şi ştie să cucerească publicul şi juriul.

CONTRA

- nu face sport şi nu este obişnuită cu efortul fizic susţinut.- fumează mult.- pierde nopţile şi poate fi obosită la antrenamente.

Andreea Mantea, cei mai mari sâni din concurs

PRO

+ este foarte sexy şi are cei mai mari sâni din concurs.+ este scundă şi poate fi un avantaj la coregrafie. + e cominicativa şi câştigă simpatia.

CONTRA

- a fost acuzată că i-a stricat căsnicia actualului iubit.- nu are experienţă la dans.- nu are flexibilitate pentru că nu face sport.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
cub theo rose png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg