Monica, în sfârşit la «Dansez pentru tine»

Ultima actualizare:

Prea înaltă şi prea scumpă pentru sezonul trecut al show-ului de la Pro Tv, Monica a bătut palma, acum, pentru un contract avantajos la „Dansez pentru tine".

Maestră într-ale dansurilor în cluburile de fiţe din Capitală, iată că Monica are ocazia, acum, să îşi demonstreze calităţile şi abilităţile într-un show cu adevărat grandios, recunoscut pentru exigenţele juriului şi notele mici.

Deşi a început repetiţiile de aproape două săptămâni, soţia lui Iri refuză să confirme pe şleau participarea: „Merg în fiecare zi la serviciu, de luni, până vineri, unde stau două ore pe zi, de la 14.00, până la 16.00 şi fac mai bine de două ore pe drum, dus întors", s-a rezumat vedeta, să ne declare.

Potrivit site-ului agentiadepresamondena.com, printre cei şapte rivali ai Monicăi se numără Radu Vâlcan, Tania Budi şi Andreea Mantea. Soţia lui Iri a fost la numai un pas să semneze cu Pro Tv pentru sezonul trecut al emisiunii, însă negocierile au eşuat.

Motivul principal a fost de ordin financiar, căci vedeta a pretins un onorariu de 20.000 de euro. Mai mult, se pare că mai-marilor trustului nu le-a convenit faptul că ea apărea, simultan, la postul B1 Tv, cu propria emisiune, „By Monica Columbeanu".

Înălţimea ar putea-o incomoda

PRO

+ are rezistenţă fizică: a practicat atletism de performanţă, în copilărie+ a scăpat de trac după ce a participat la o ediţie specială „Dansez pentru tine"+ îi place să danseze, fiind „regina ringului", în discoteci

CONTRA

- este anemică, are adesea crize de spasmofilie- are personalitate şi îi va fi greu să suporte criticile acide ale juriului- este foarte înaltă (1.78 m) şi îi va fi greu să execute unele mişcări de dans- nu are flexibilitate pentru că nu face sport

Radu Vâlcan este foarte timid

PRO

+ are carismă, va cuceri publicul feminin+ îi plac provocările, sărind, de curând, cu paraşuta+ are mobilitate fizică

CONTRA

- are notorietate scăzută- timiditate excesivă- nu are experienţă într-ale dansului

Tania Budi ştie să cucerească publicul

PRO

+ este carismatică. + este pasionată de dans.+ este o bună actriţă şi ştie să cucerească publicul şi juriul.

CONTRA

- nu face sport şi nu este obişnuită cu efortul fizic susţinut.- fumează mult.- pierde nopţile şi poate fi obosită la antrenamente.

Andreea Mantea, cei mai mari sâni din concurs

PRO

+ este foarte sexy şi are cei mai mari sâni din concurs.+ este scundă şi poate fi un avantaj la coregrafie. + e cominicativa şi câştigă simpatia.

CONTRA

- a fost acuzată că i-a stricat căsnicia actualului iubit.- nu are experienţă la dans.- nu are flexibilitate pentru că nu face sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net