Moraes, blocat de 400.000 de euro

Ultima actualizare:
Şumudică s-a  înjurat şi cu ziariştii  din Vaslui
Şumudică s-a înjurat şi cu ziariştii din Vaslui

Giuleştenii sunt dispuşi să achite milionul de euro cerut de Bistriţa pentru Moraes, dar Jean Pădureanu mai cere încă 400.000 de euro, adică suma pe care trebuie să i-o plătească Gloria jucătorului, conform contractului, în momentul transferului.

Marius Şumudică a declarat după egalul de la Vaslui (1-1) că echipa sa are nevoie de o împrospătare a lotului pentru a-şi atinge obiectivul sezonului: participarea în Europa League.

Giuleştenii l-au pierdut pe Maftei, plecat la Cluj, dar Şumi se zbate să-l transfere pe Junior Moraes. Fotbalist pentru care a sperat până în ultima zi de mercato a verii.

Tehnicianul giuleştenilor nu şi-a pierdut nici acum speranţa de a lucra din nou cu Moraes. De asemenea, brazilianul şi-ar dori şi el să facă pasul spre o echipă care se luptă pentru cupele europene.

Lui Moraes îi convine foarte mult Rapidul şi datorită faptului că în lotul echipei se află 8 conaţionali de ai săi. Preţul cerut de cei de la Gloria (1.000.000 de euro) este destul de mare pentru nivelul Ligii I, însă Dinu Gheorghe este dispus să-l plătească.

Problema o constituie clauza pe care Moraes ar trebui să o încaseze dacă pleacă de la Gloria: 400.000 de euro. Sumă pe care Jean Pădureanu este obligat prin contract să i-o achite, dar nu vrea să o facă din propriul buzunar.

Şi nici Dinu Gheorghe din bugetul clubului Rapid, unul care s-a micşorat destul de mult după transferurile făcute în vară.

Şumi: «Să ai parte de porc cu trichineloză!»

Fanii echipei din Vaslui susţin că au fost provocaţi de antrenorul Rapidului în timpul partidei de duminică seară şi la finalul ei.

Înjurat ca la uşa cortului de aceştia, Şumi le-a adus aminte că le-a luat 7 puncte în 2010: "V-am bătut în retur cu Bistriţa, v-am bătut la Bucureşti şi v-am luat un punct şi aici. Numai bine".


    Şumudică s-a  înjurat şi cu ziariştii  din Vaslui
Şumudică s-a înjurat şi cu ziariştii din Vaslui

Apoi, la conferinţa de presă, enervat de întrebările unui reporter, Marius Şumudică i-a urat acestuia un Crăciun Fericit într-un mod inedit: "Să ai parte de un porc cu trichineloză de Crăciun". Altfel, Şumudică l-a iertat pe Dobroiu.

"Sunt bucuros că am jucat din nou pentru Rapid. Sper să fiu folosit şi în retur. Şumudică m-a rechemat la prima echipă şi mi-a promis că are încredere în mine şi că trebuie să mă ţin de treabă", ne-a spus Dobroiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net