Nadia Comăneci, Simona Halep și Ghiță Mureșan, reacții după moartea lui Kobe Bryant

Ultima actualizare:

    Kobe Bryant a murit la 41 de aniFoto: Getty
Kobe Bryant a murit la 41 de aniFoto: Getty

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit într-un accident cu elicopterul, duminică (26 ianuarie), la 41 de ani. Reacțiile din lumea sportului nu au întârziat să apară. Tragedia i-a șocat pe Ghiță Mureșan, Nadia Comăneci și Simona Halep, care și-au exprimat regretul după ce au aflat oribila veste.

Fiica în vârstă de 13 ani a lui Kobe Bryant, Gianna, se afla şi ea în elicopterul care s-a prăbuşit duminică în Calabasas, accident soldat cu nouă decese.

„Este o zi tare tristă pentru familia lui Kobe și pentru familia NBA. A fost prea tânăr ca să se ducă, mai ales așa. A fost un om iubit, nu doar pentru baschet, ci mai ales pentru că a schimbat multe vieți, a convins mulți copii să vină la baschet”, a declarat Ghiță Mureșan pentru news.ro. Și Nadia Comăneci a transmis un mesaj de condoleanțe pe contul ei de Facebook: „Atât de tristă să văd oribila şi îngrozitoarea veste a trecerii în nefiinţă a unei legende all time. RIP”.

Simona Halep: „M-a afectat mult vestea!”

Simona Halep a declarat, luni dimineaţă, că decesul lui Kobe Bryant reprezintă o mare pierdere pentru lumea sportului. 

„M-a afectat mult vestea, a fost primul lucru văzut de dimineață la TV. Am fost foarte tristă. Este o mare pierdere pentru sport. Pentru familie, nu pot să mă gândesc...Este teribil să pierzi un membru, când sunt doi este o tragedie. Gândurile mele se îndreaptă spre familia lui. Îmi pare foarte rău”, a declarat Halep în conferinţa de presă de după meciul cu Elise Mertens.

Și Gheorghe Hagi a postat un mesaj pe Facebook, după ce a aflat de tragedia de duminică: „Veste oribilă… Unul dintre cei mai mari baschetbalişti. RIP, Kobe Bryant”.

Citește și

Un fan i-a prezis moartea lui Kobe Bryant: „Va muri într-un accident de elicopter!”

Dezvăluiri despre accidentul în care au murit Kobe Bryant şi fiica sa: «Nimeni nu putea supravieţui»

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net