Narcisa Suciu, vacanţă în casa lui Moş Crăciun

Ultima actualizare:

"Noi am mai fost în Finlanda, la iubitul meu, Veikko.Dar niciodată în Satul lui Moş Crăciun, locaţie situată la circa 600 km de regiunea Karelia, unde stă iubitul meu. Pot să spun că o excursie în acest sat nu este atât de scumpă pe cât s-ar crede. Noi am plătit 200 de euro biletul de avion dus-întors Bucureşti-Helsinki. De acolo am închiriat o maşină mare şi ne-am îndreptat spre Rovaniemi, orăşel lângă Satul lui Moş Crăciun. Acolo ne-am cazat într-o vilă superbă, cu şase dormitoare, un living imens, perfect utilată, cu foişor, lac, ponton. Am plătit doar 200 de euro pe noapte, toată gaşca", povesteşte Narcisa Suciu.

În acest loc au stat două zile. Fiind în extrasezon (n.r. noiembrie), nu erau prea mulţi turişti. În schimb, satul era în pregătiri pentru apropiata sărbătoare a Crăciunului.

Nu numai copiii, dar şi adulţii au fost foarte emoţionaţi când au intrat, pentru prima dată, în casa Moşului.

Narcisa le-a arătat copiilor locul unde cresc câinii Husky, magazinelepline de suveniruri din sat, fabrica de jucării  sau muzeul arctic

image

"E impresionantă. Pe hol era un ceas imens unde ni s-a explicat cum reuşeşte Moşul, în noaptea de Crăciun, să ajungă în toată lumea, după ce apasă un buton prin care opreşte timpul în loc. Am stat cam o oră şi jumătate la Moş, am vorbit cu el, i-am dat scrisorile cu dorinţe", mai spune Narcisa.

Se va muta la iubitul finlandez

Toată excursia în Finlanda a durat o săptămână. Din ianuarie 2010, Narcisa Suciu se va muta definitiv în această ţară, ea urmând să se căsătorească cu actualul iubit, Veikko.

image

Oferte de vacanţă

Crăciun la Rovaniemi, Laponia-Finlanda, 5 zile, 4 nopţi în perioada 23-27 decembrie, transport avion, trans­­feruri, cazare la hoteluri de patru stele cu mic dejun, excursie în satul lui Moş Crăciun, preţ între 799 şi 1.825 euro de persoană, în funcţie de tipul de cameră.

Oferte de acest gen găsiţi pe site-urile www.galaxseatravel.ro, www.aatravel.ro, www.klevertravel.ro.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net