4 asasinate în stil mafiot, 26 de ani de închisoare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dosarul crimelor lui Băhăian se apropie de final. El şi locotenenţii săi au primit pedepse grele pentru instigare la omor, omor deosebit de grav, dar şi fraude.

Sergiu Băhăian a primit, ieri, 26 de ani de închisoare. El este acuzat că le-a cerut lui Valentin Şlepac şi Adrian Grigoraş să-i ucidă cu sânge rece pe Emilian Leonte, Ionel Ulezu, Petrică Captalan şi pe Lucian Cernat.

Victimele fuseseră folosite ca administratori ai unor firme-fantomă prin intermediul cărora au fost comise fraude de milioane de euro, în toată ţara.

După ce acestea îşi duceau la bun sfârşit rolul, erau omorâte, fiind îngropate de vii sau aruncate în Canalul Dunăre - Marea Neagră. Asasinatele au avut loc în perioada 2006-2008.

Valentin Şlepac, cel care şi-a asumat crimele şi singurul care a mărturisit, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Adrian Grigoraş, cel care l-a ajutat, a primit 25 de ani de închisoare. Pe parcursul anchetei, Băhăian nu a recunoscut nici o clipă că ar fi comandat asasinatele.

Pedepsele nu sunt definitive. Sentinţa dată de magistraţi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Uite cum şi-a ucis Băhăian victimele!

† Emilian Leonte, omorât cu ciocanul

Emilian Leonte a fost ucis într-un depozit, după ce s-a arătat nemulţumit că nu i se dau bani să-şi cumpere o casă. Valentin Şlepac i-a cerut unui alt complice, Ilie Bojin să-i distragă atenţia lui Leonte, iar el să-i dea cu ciocanul în cap. „Îi ţinea piciorul pe piept ca să se înece în sânge si să moară mai repede“, a spus Bojin.

simeon stalpnicul png

† Ionel Ulezu,îngropat de viu

O altă victimă a fost Ionel Ulezu, care a ameninţat că se duce la poliţie. „Şlepac i-a pus nişte pastile în sticla de vin, apoi i-a dat să bea“, a povestit Bojin. „I-au răsucit gâtul şi l-au aruncat cu faţa în jos în groapa săpată cu două zile înainte. Au  turnat apoi o placă de ciment. Ulezu se sufoca şi încerca să iasă“, a povestit Bojin.

simeon stalpnicul png

† Petrică Captalan, cu gâtul sucit

La două săptămâni a fost ucis şi Petrică Captalan, patron de firme fictive nemulţumit de banii primiţi. „Şlepac i-a dat suc cu diazepam, iar pe drum l-a lovit cu o bâtă în cap, după care Grigoraş a venit şi i-a sucit gâtul“, a mărturisit Bojin. L-au urcat apoi în maşină şi i-au pus o pungă în cap, să nu păteze cu sânge maşina.

simeon stalpnicul png

† Lucian Cernat, aruncat în Dunăre

O altă crimă la care a asistat Ion Bojin a fost cea a lui Lucian Cernat. „L-au aruncat peste balustradă, în Dunăre. Cernat tot cerea bani şi era nemulţumit“, a povestit Bojin instanţei. El susţine că moartea a fost planificată de faţă cu Lucian Cernat, însă acesta era prea beat ca să-şi dea seama ce se vorbeşte.

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Sergiu Băhăian: «Vreau să fiu liber şi să muncesc ca să returnez prejudiciul»

Sergiu Băhăian regiza şi crime, şi piese de teatru

Îşi îngropau victimele de vii sau le aruncau în Dunăre

Ei au fost ucişi de mafiotul Băhăian - VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net