5 sfaturi ca să-ţi organizezi bucătăria

Ultima actualizare:

    Vasele proaspăt spălate se depozitează în uscător, iar apoi în dulap
Vasele proaspăt spălate se depozitează în uscător, iar apoi în dulap

Fă-ţi bucătăria funcţională! Învaţă să-ţi aranjezi vasele în locuri uşor accesibile şi vei vedea cât de simplu îţi va fi să găteşti. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ţi aranjezi o bucătărie originală.

Tacâmurile se aşază în suport special  Tacâmurile se ţin într-un sertar, într-un suport special, divizat în mai multe compartimente. Înainte de a cumpăra un astfel de suport, notează-ţi dimensiunile sertarului: lungime, lăţime, înălţime. De asemenea, gândeşte-te la mărimea şi lungimea tacâmurilor. Nu uita un aspect important: cuţitele, de exemplu, sunt de diferite modele. Este recomandat să cumperi un suport din plastic, de mărime potrivită, în care să încapă principalele tacâmuri pe care le foloseşti.

Farfuriile, într-un dulap apropiat de masă Dacă îţi doreşti să ai mereu vasele la îndemână, aşază-le într-un sertar adânc, într-un dulap care să fie cât mai aproape de masă. De asemenea, le poţi aşeza pe raftul unui dulap suspendat, folosind pentru scurgerea apei un suport special. Ţine la vedere farfuriile şi platourile pe care le foloseşti cel mai des.

Tigăile, într-un loc de lângă aragaz Tigăile, crăticioarele, ibricul şi oalele trebuie să fie aşezate într-un dulap cât mai aproape de aragaz.  Sortează-le pe mărimi şi în funcţie de cât de des le foloseşti. De exemplu, o oală nefolosită poate fi aşezată în spatele raftului. Pentru grătar, tăvi de cozonac sau plăcintă poţi folosi spaţiul din cuptor.

Porţelanul şi argintăria, în cutiile lor originale Nu le foloseşti decât ocazional, atunci când sărbătoreşti un eveniment şi ai invitaţi la masă. Aceste seturi pot fi pahare de cristal, farfurii din porţelan sau tacâmuri din argint. Păstrează-le într-un loc ferit, în care nu umbli foarte des. Păstrează-le în cutiile lor originale.

Vasele decorative, la vedere O vază, un platou decorativ, un bol colorat, o fructieră sau chiar o bombonieră pot fi aşezate la vedere.  Nu le ascunde prin dulapuri pentru că sunt colorate şi vor da bucătăriei un aer vesel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Kahl jpg
image
image
image
image
image
image
Orsova Veche jpg
sanziene unsplash jpeg
bulgaria 2098838 1280 jpg
bloc China jpg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
castraveti png
pisică  foto   Shutterstock jpg
555 (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net