A inceput festivalul Untold. Iată tot ce trebuie să știi!

Ultima actualizare:

    Organizatorii au luat măsuri suplimentare pentru a preveni efectele negative ale caniculei
Organizatorii au luat măsuri suplimentare pentru a preveni efectele negative ale caniculei

Cea de-a treia ediție a festivalului de muzică electronic de la Cluj-Napoca, Untold, a început azi. Jurnaliștii hotnews.ro îți spun cum să te pregătești pentru unul dintre cele mai importante evenimente musicale din România.

DJ-ul olandez Armin van Buuren este și anul acesta cap de afiș, iar printer cei 200 de artiști care vor urca pe scena principală, Dragon's Nest, se numără John Newman, Afrojack, Tinie Tempah, Martin Garrix, Hurts, Steve Aoki etc. Dragon's Nest va fi și în acest an cea maimare scenă a unei producții din România, cu 100 de metri lățime și peste 35 de metri înălțime.

Fă-ți check-in online ca să intri mai repede la festival – Cei care și-au cumpărat biletele online pot parcurge în avans, online, o parte din procesul de check-in, câștigând astfel timp la intrarea la festival. Procesul este unul simplu. Accesează adresa https://topup.in-town.ro/web și înregistrează-te completând adresa de e-mail pe care ai folosit-o când ai cumpărat biletele. Automat primești acces și la funcția de alimentare online cu bani a brățărilor de festival. Odată ajunși în Parcul Central, trebuie să vă schimbați biletul într-o brățară de festival la unul dintre punctele de check-in, deschise între orele 12.00 și 03.00. Accesul la festival se va face în perioada 3-6 august, între orele 12.00-06.30.

Cum plătești – După procesul de check-in, primești o brățară de festival care asigură accesul și plata în perimetrul evenimentului. În cadrul festivalului, plățile se fac doar cu brățara. Ceasta se poate încărca cu orice sumă, iar dacă vrei să retragi banii de pe brățară, o poți face doar până la sfârșitul evenimentului, adică până duminică, 6 august.

Cu ce n-ai voie -  La festival nu ai voie cu droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie poți folosi pelerine), material inflamabile sau explozibile, aparate foto sau video profesionale inclusive orice tip de aparat DSLR sau orice tip de obiecte care îi pot răni pe alții. În schimb, ai voie cu poșetă sau borsetă (dimensiunea maximă permisă este 21cmx29 cm), aparate de fotografiat compacte, brichete, camera GoPro, baterii externe, medicamente, insulin, picături de uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Astfel de medicamente sunt premise doar dacă sunt însoțite de o scrisoare medical sau orice alt document înlocuitor acesteia și cu maximum o doză zilnică.

Pregătiri pentru caniculă – La festival vfor exista 8 puncte de prim ajutor unde participanții au la dispoziție gratuit apă potabilă, iar toate cișmelele din Parcul Central vor fi funcționale. În plus, organizatorii au pregătit în fața scenelor baxuri cu apă care vor fi distribuite gratuit participanților la festival. În perimetrul festivalului vor exista peste 400 de metri liniari cu baruri cu peste 60 de tone de gheață. În interiorul festivalului va exista un spital mobil.

Cine cântă – Joi: Hardwell, Axwell&Ingrosso, MO, Charli XCX, Dillon Francis, Sven Vath, Dubfire etc; Vineri: Ellie Goulding, Dimitri Vegas&Like Mike, Tujamo, Jasmine Thompson, Don Diablo, Lost Frequencies, Solomon etc; Sâmbătă: Armin van Buuren, Marshmello, Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James&Ryan Marciano, Sander van Doorn, Loco Dice, Chris Liebing etc; Duminică: Martin Garrix, Afrojack, Steve Aoki, Alan Walker, Example&DJ Wire, Redfoo, Jamie Jones, Steve Lawler etc.

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net