A murit gălățeanul care a câștigat anul trecut 4,7 milioane de euro la Loto 6 din 49

Ultima actualizare:

    A murit gălățeanul care a câștigat 4,7 milioane de euro la Lotofoto: pixabay.com
A murit gălățeanul care a câștigat 4,7 milioane de euro la Lotofoto: pixabay.com

Andrei Butnariu, gălăţeanul care a câştigat anul trecut marele premiu la Loto 6 din 49, s-a stins din viaţă, joi, 11 iunie, în urma unui stop cardiac. El a câştigat anul trecut, în mai, aproximativ 4,7 milioane de euro.

„A murit gălăţeanul care, anul trecut, în mai, a câştigat marele premiu la Loto 6 din 49, în valoare de 4,7 milioane de euro. Andrei Butnariu, proprietarul unei firme de efecte pirotehnice a încetat din viaţă, în urma unui stop cardiac”, a anunţat postul local de radio Pro Lider Fm.

Andrei Butnariu a câștigat marele premiu al Loteriei Române în mai 2019

În 14 mai 2019, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică, 12 mai 2019, în valoare de 22.265.937,00 lei (aproximativ 4,7 milioane de euro). Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obținut și 18 câștiguri de categoria a II-a, 45 de câștiguri de categoria a III-a și 20 de câștiguri de categoria a IV-a, valoarea totală a câștigului fiind de 22.406.795,79 lei.

La momentul respectiv, gălățeanul Andrei Butnariu s-a considerat cel mai norocos om, dovadă stând și premiile anterioare câștigate, toate cu aceleași numere jucate. 

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net