A ucis o bătrână pentru că i-a spus să nu mai facă mizerie

Ultima actualizare:

    Criminalul are 20 de ani
Criminalul are 20 de ani

Unii oameni nu au nimic sfânt. O bătrânică din satul maramureșean Ţicău, în vârstă de 80 de ani, a fost ucisă de un vecin de 20 de ani, după ce l-ar fi rugat să nu mai facă mizerie pe stradă.

Totul s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, când pensionara l-ar fi rugat pe vecinul său, Alex, un tânăr în vârstă de 20 de ani, să nu mai arunce doze de bere pe stradă, în faţa porţii sale. Tânărul nu a spus nimic s-a dus acasă și incidentul părea încheiat. Ancheta a dovedit că tânărul s-a considerat jignit de remarcile vecinei, s-a enervat și a decis să o învețe minte.

A lovit-o pe biata femeie cu toporul

S-a dus acasă, a luat toporul și s-a dus în curte peste pensionară, pe care a atacat-o violent. Victima a fost lovită în cap cu tăișul toporului și lăsată să zacă într-o baltă de sânge. Nu se știe cât a agonizat victima, cert e că ea a fost descoperită fără viață sâmbătă dimineaţă, când fiul bătrânei a mers să o viziteze. Bărbatul a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje ale Poliţiei, dar şi un procuror criminalist.

Anchetatorii au demarat cercetările şi, iniţial, auidentificat un prim suspect în persoana unui vecin al bătrânei, un bărbat în vârstă de 85 de ani, cu care pensionara se certase. Cum acesta a declarat că nu a atins femeia, a fost adus un câine de urmă care i-a dus pe polițiști la o altă casă aflată în apropiere, acolo unde locuia tânărul de 20 de ani. Suspectul ar fi declarat anchetatorilor că nu prea ține minte ce s-a întâmplat, dar în casă a fost găsită arma crimei și mai multe haine îmbibate de sânge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net