Accident în care au fost implicate patru mașini pe Autostrada A1


    Patru mașini au fost implicatee într-un accident pe Autostrada A1 pe sensul Pitești către BucureștiSursă foto: Arhivă personală
Patru mașini au fost implicatee într-un accident pe Autostrada A1 pe sensul Pitești către BucureștiSursă foto: Arhivă personală

Două persoane au fost rănite iar traficul se desfășoară cu dificultate pe Autostrada A1, pe sensul Pitești către București, din cauza unui accident în care au fost implicate patru autoturisme.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române transmite că circulația este restricționată pe a doua bandă pe Autostrada A1, la kilometrul 15, pe sensul Pitești către București, din cauza unui accident în care au fost implicate patru autoturisme.

Două persoane au fost rănite ușor în urma coliziunii. Ca urmare a coliziunii, traficul se desfășoră dirijat pe prima bandă și pe cea de urgență. 

”Patru autoturisme au fost implicate într-o coliziune, la kilometrul 15 pe Autostrada A1, pe sensul dinspre Pitești către Capitală. Două persoane au suferit leziuni ușoare, fiind transportate la spital”, a transmis centrul Infotrafic. 

Potrivit reprezentanţilor Infotrafic, din cauza accidentului, s-a format o coloană de autoturisme de câţiva kilometri.

cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
Horoscop dragoste webp
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
FotoJet (2) jpg
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg