Actorul Gabriel Fătu, cât pe-aci să ajungă consilier general în Capitală. Vezi ce l-a oprit!

Deşi aţi fi tentaţi să credeţi că a fost respins de consilierii Capitalei, vă spunem că nu s-a întâmplat acest lucru. Gabriel Fătu nu a fost învestit în funcţie din cauză că şedinţa de consiliu a fost suspendată din lipsă de cvorum. Consilierii aflaţi în funcţie au lipsit pe capete de la şedinţa ordinară, ceea ce a făcut ca proiectele importante pentru oraş, cum e aprobarea bugetului pe 2013, să fie amânate pentru sâmbătă, prelungind astfel „agonia” actorului. Acesta şi-a anunţat prietenii şi colaboratorii, printr-un e-mail transmis joi seară, că aşteaptă cu nerăbdare momentul în care va fi pus în funcţie.

„Da, de mâine cred că încep o viaţă nouă. Mi-ar plăcea să cred că lucrurile se schimbă, oamenii se pot schimba şi atunci când închei o etapă, începi alta...altfel. Mâine, de la ora 13.00, sunt pe Ordinea de zi, la Primăria Capitalei, pentru validarea mandatului de Consilier General şi depunerea jurământului....dacă ceilalţi 54 de Consilieri Generali mă acceptă şi mă votează. Sper că, în timp, se vor estompa apelativele de genul "ăla cu farsele", "Fătu de la OTV", "actorul senzaţional" etc etc....deşi ştiu că în memoria noastră se păstrează multă informaţie de care nu mai avem nevoie şi despre care nici nu ştim că încă e acolo...”, scria Fătu în mesajul transmis pe mail inclusive jurnaliştilor de la Click!

Gabriel Fătu a ajuns pe lista consilierilor generali din partea PP-DD. Dacă va fi votat în şedinţa de consiliu de sâmbătă, el îl înlocuieşte astfel pe Radu-Paul Orzaţă, al cărui mandat a încetat de drept.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg