Acuzații de malpraxis la Reșița! O tânără a murit la câteva ore după cezariană

image
Un medic din Reșița este anchetat pentru malpraxisfoto: arhivă Click!

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Reșița după ce o tânără de 32 de ani a murit la 6 ore de la operația de cezariană. Pacienta a ajuns cu febră, tuse și imposibilitatea de a respita urgențe, marți, 26 martie. Familia spune că până sâmbătă,30 martie, când i s-a făcut cezariană și a putut fi salvat copilul nu a văzut-o nici un alt doctor, decât cei de la Ginecologie.

La Poliția din Reșița a fost depusă o plângere penală și se fac în acest caz cercetări pentru ucidere din culpă iar vizat este medicul ginecolog care a supravegheat-o pe femeia de 32 de ani pe întreaga perioadă a sarcinii. Acesta spune că este nevinovat.

„Pot să vă spun doar că sunt nevinovat și am făcut tot ce am putut pentru acest caz. Inclusiv m-am consultat cu colegii mei de la Pneumologie și de la Infecțioase. (...)Am făcut tot ce am putut și tot ce s-a putut face. Sunt toate în foaia de observație și o să iasă adevărul la iveală, așa cum este el, inclusiv implicarea mea totală în acest caz”.a declarat Mircea Achim, medic ginecolog, pentru Digi24.

Medicii au reușit să salveze băiețelul pe care femeia îl purta în pântec. Tânăra amaă a mai apucat doar să își vadă pruncul.

În spital a fost deschisă o anchetă internă. În funcție de concluzii va fi sesizat și Colegiul Medicilor.

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul paul 1 jpeg
bani in portofel jpeg
inquam photo bucuresti  urmari  cod galben furtuna 92793 jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn