Adio graţiere pentru Gică Popescu! Ce spune Băsescu despre cererea de eliberare

image
Fostul fotbalist a fost condamnat la 3 ani de închisoare (foto Adevărul)

Veşti proaste pentru fostul mare fotbalist Gică Popescu. Preşedintele Băsescu nu este de acord ca persoanele care au greşit să iasă din puşcărie.

Traian Băsescu a calificat, vineri, campania pro-graţiere a lui Gică Popescu drept „o probă de cultură” faţă de Justiţie, scrie Agerpres.

Băsescu a dat exemplul preşedintelui Bayern Munchen, Uli Hoeness, în cazul căruia nimeni nu a cerut eliberarea, chiar dacă performanţele clubului pe care l-a condus au fost remarcabile.

„Preşedintele lui Bayern Munchen a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare şi nu am auzit pe nimeni care să spună că trebuie scos din închisoare. La noi, sunt adevărate campanii. Este proba de cultură a populaţiei, a mass media faţă de Justiţie. Dincolo de a avea un cod penal modern, trebuie să avem şi o cultură pe Justiţie, care e pilonul fundamental al democraţiei'”, a declarat Traian Băsescu la congresul avocaţilor, citat de Agerpres.

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru fraudă fiscală de peste 27 de milioane de euro.

Cazul său, deşi de o proporţie mult mai mare în ce priveşte suma, seamănă cu cel al fostului internaţional Gică Popescu.

Hoeness, fost campion mondial la fotbal cu Germania, în 1974, este cel sub conducerea căruia Bayern Munchen a ajuns o echipă de top mondial.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
cub anamaria prodan bebeto png
Rareş Bogdan .  FOTO Mediafax
intuneric
image
image
image
image
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia