Adolescentă de 15 ani din Vaslui, dispărută de 9 zile. Care sunt semnalmentele tinerei

Ultima actualizare:

    Fata se numeşte Baron Valentina-Gabriela și este din Vaslui
Fata se numeşte Baron Valentina-Gabriela și este din Vaslui

Poliția a început căutările, după ce o altă tânără la vârsta adolescenței a dispărut de acasă de aproape 10 zile! Aceasta este din Vaslui și are 15 ani.

Poliţiştii vasluieni au anunţat miercuri, 16 octombrie, că o adolescentă în vârstă de 15 ani, din Zăpodeni, judeţul Vaslui, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 7 octombre şi nu s-a mai întors până în prezent. Fata se numeşte Baron Valentina-Gabriela, iar populația este rugată să anunțe forțele de ordine dacă dețin orice informație legată de tânără. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, adolescenta are aproximativ 1,60 metri, o greutate aproximativă de 55 de kilograme, părul lung, negru, cu şuviţe blonde şi roşcate şi ochi căprui, iar la data dispariţiei, era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, blugi albaştri şi era încălţată cu o pereche de pantofi sport negri.

„Adolescenta are un tatuaj la încheietura mâinii drepte şi cercei în buza de jos şi în cea de sus. În prezent, poliţiştii vasluieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute. Cei care au văzut această persoană sau au informaţii despre ea, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze 112”, mai precizează sursa citată.

„În prezent, poliţiştii vasluieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute”, au declarat reprezentanţii IPJ Vaslui. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net