Adolescentă de 18 ani din Câmpina, violată de 9 bărbați. Cine a ademenit-o pe fată în apartamentul groazei

violata 0 jpeg
Fata a fost legată de clanţa unei uşi din interiorul apartamentului şi violată de mai mulţi bărbaţiFoto: Arhivă

O fată de 18 ani din Câmpina a trecut printr-un coșmar greu de închipuit. Chemată de două prietene la o petrecere, s-a trezit sechestrată într-un apartament din Ploiești, unde a fost violată de mai mulți bărbați.

Ororile s-au consumat într-un aparatament din Ploiești, acolo unde tânăra a fost chemată de două prietene de-ale sale, fete în vârstă de 15 ani. Având încredere în cele două amice, aceasta a mers la întâlnire, convinsă că se va distra de minune.

Acolo, în schimb, a avut parte de un adevărat coșmar. A fost ameninţată şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi. ”Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 29 spre 30 mai a.c., o tânără în vârstă de 18 ani ar fi fost ameninţată cu acte de violenţă şi lipsită de libertate în mod ilegal de către două persoane de sex feminin. Totodată, tânăra ar fi întreţinut, prin constrângere, raporturi sexuale cu mai mulţi bărbaţi”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahoha.

Victima a fost legată de clanța unei uși

Potrivit unor surse judiciare, tânăra a fost legată de clanţa unei uşi şi apoi violată în repetate rânduri de mai mulţi bărbaţi, scrie adevarul.ro. Din cei 12 bărbați prezenți la „petrecere”, nouă au obligat-o pe fata de 18 ani să întrețină relații sexuale cu ei. Nu au lăsat-o să plece până a doua zi dimineață.

Imediat ce a scăpat din mâinile violatorilor, fata a mers direct la poliție, unde a depus plângere. Toţi cei care au participat la „petrecere” au fost identificaţi de către poliţişti, inclusiv cele două adolescente de 15 ani care au ademenit-o pe victimă.

Se fac cercertări pentru viol şi lipsire de libertate. Potrivit unor surse judiciare, una dintre fetele de 15 ani este o cunoscută a poliţiei, fiind specializată în furturi din magazine. 

Citește și: 

Viol în grup în Argeş! O adolescentă a fost abuzată sexual de șapte tineri, din care cel mai mic are 14 ani

Bomba sexy care l-a acuzat pe Neymar de viol, pusă sub acuzare pentru mărturie mincinoasă și șantaj

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vagner jpg
oleg deripaska foto epa efe
image
image
image
image
vladimir putin Sursă: Profimedia
Noile monede cu portretul Regelui Charles al III-lea (foto: Facebook / The Royal Mint)
visarion alexa
bucatar
nicusor dan primar bucuresti jpeg
cub alexandru arsinel teatru png