Adoptaţi-i ca să-i salvaţi de la moarte!

image
Un husky aşteaptă după gratii ca să fie şi el luat acasă (Fotografii: Dorin Constanda )

Plângeau, tremurau şi se lipeau cu boticul umed de zăbrelele cuştilor. Cerşeau milă şi parcă implorau să fie luaţi acasă. Oricât de mult ai urî animalele, oricât de insensibil ai fi la suferinţele lor, sufletul tău rămâne marcat. La adăpostul de la Mihăileşti trăiesc, încă, 600 de câini, care aşteaptă un stăpân. Luaţi-i acasă pentru a-i salva de la moarte!

Gata cu maidanezii pe stradă! Legea eutanasierii a trecut, ieri, de judecătorii de la Curtea Constituţională, iar, după doar patru ore, preşedintele României, Traian Băsescu, a promulgat-o.

Iubitorii de animale au venit să ia câte un câine acasă

image
Un husky aşteaptă după gratii ca să fie şi el luat acasă (Fotografii: Dorin Constanda )

Astfel că, până la sfârşitul săptămânii, ea va ajunge în Monitorul Oficial şi apoi va fi pusă în aplicare. Asta înseamnă că în aproximativ două săptămâni, toţi câinii, care se află acum în adăposturi şi nu vine nimeni să-i ia, vor fi omorâţi.

Nicu Stancu a luat-o acasă pe Panganica, în vârstă de 18 ani

image
Un husky aşteaptă după gratii ca să fie şi el luat acasă (Fotografii: Dorin Constanda )

Pentru a-i salva, singura variantă este să-i adoptaţi. Adevăraţii iubitori de animale deja au făcut-o. Ieri, la adăpostul de la Mihăileşti au venit într-un suflet 40 de persoane. Au luat acasă câte unu sau chiar doi căţei. Le-au legat lesa de gât şi i-au urcat în maşină.

Elena Gaşler l-a salvat pe Albiţă

simeon stalpnicul png
Un husky aşteaptă după gratii ca să fie şi el luat acasă (Fotografii: Dorin Constanda )

Ei au fost norocoşi. În urma lor au rămas, însă, sute de maidanezi ai nimănui. Când au văzut că nu ei au fost aleşii, s-au aşezat într-un colţ. Aşteaptă! Poate azi sau mâine cineva îi va mângâia pe creştet şi le va spune că de acum au o familie.

Dacă aveţi unde să-i creşteţi, nu ezitaţi să-i adoptaţi. Salvaţi o viaţă şi vă faceţi un prieten pentru totdeauna. La Mihăileşti găsiţi câini de toate tipurile. De rasă, corcituri, mari sau mici, negri, pufoşi sau maronii.

Deşi sunt diferiţi, toţi au ceva în comun: privirea tristă. Parcă ştiu că viaţa le atârnă de un fir de aţă. La adăpostul Primăriei Capitalei adopţiile se fac între orele 9.00 şi 15.00. Primul câine înfiat este gratuit, pentru al doilea plătiţi 150 de lei. Îi luaţi castraţi, vaccinaţi, microcipaţi şi crotaliaţi. Nu uitaţi să aveţi la dv. buletinul! În România trăiesc pe străzi în jur de 150.000 de maidanezi, dintre care 65.000 în Bucureşti.

Ionuţ a murit mâncat de haită

Ionuţ Anghel a murit la doar patru ani. O haită de câni i-a sfâşiat într-o clipită trupul mic şi firav. Tragedia a avut loc pe 2 septembrie, iar după fix 23 de zile autorităţile au luat o decizie definitivă: nu vom mai avea maidanezi pe stradă, ci vor fi eutanasiaţi. "Vă mulţumim din suflet pentru susţinere şi pentru faptul că aţi fost alături de noi.

simeon stalpnicul png

Se pare că sacrificiul lui Ionuţ nu a fost în zadar. De sus, din Împărăţia Cerurilor, ne-a luminat şi ne-a dat gândul cel bun, pentru ca alţi "Ionuţi" să nu mai păţească ce a păţit el. Ne bucurăm că legea a trecut, sperăm să fie aplicată şi să nu mai auzim de tragedii", se arată în mesajul semnat "familia Anghel", postat pe Facebook.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
cub anamaria prodan bebeto png
podsiret Sursaarmataromana jpg
Rareş Bogdan .  FOTO Mediafax
image
image
image
image
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia