Adriean Videanu: Privatizarea Oltchim, mostra supremă de incompetență a Guvernului


    Adriean Videanu
Adriean Videanu

Președintele PDL București, Adriean Videanu, a declarat joi, că privatizarea combinatului Oltchim este realizată într-un moment inoportun, acest lucru evidențiind "mostra supremă de incompetență a Guvernului".

"Asta este mostra supremă de incompență a Guvernului în privatizarea unei entități economice cum este Oltchimul. Au făcut-o în cel mai prost moment, privatizare a început in timpul mandatului meu. Paradoxal, Oltchimul are piață, ceea ce e este foarte importat, și știm că resurse se găsesc, investitori se găsesc", a spus democrat liberalul, la B1 TV

"Trebuia să rezvolăm o problemă, conversia creanței AVAS, care trebuia să primească aprobare de la Bruxelles, iar asta a durat un an și ceva. Când am primit acceptul, ei au ales această soluție, care este cea mai mare mostră de incompetență a unui guvern de după 1989", a mai spus Videanu.

Privatizarea Oltchim reprezintă una dintre condiţiile pentru aprobarea de către board-ul director al FMI a celei de-a şasea evaluări a acordului cu România.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg