Aflăm luni dacă Laura Kovesi a plagiat. Universitatea de Vest va face un anunț

Numele șefei de la DNA este târât într-un scandal de plagiat. Teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi ar fi plagiată. Luni, membrii Comisiei Doctorale de la facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara vor spune dacă este adevărat sau nu.

Deputatul Sebastian Ghiță s-a autodenunțat că, în 2012, a contribuit la elaborarea unui document din care să rezulte că Laura Codruța Kovesi nu a plagiat teza sa de doctorat. Politicianul a făcut un autodenunț și a explicat jurnaliștilor că a făcut acest lucru pentru a o proteja pe procurorul șef al DNA întrucât credea că aceasta are o misiune importantă. Sebastian Ghiță, acuzat în mai multe dosare de corupție, a depus autodenunțul care a și început să fie analizat de Parchetul General.

Totodată, conducerea Universităţii de Vest din Timişoara i-a solicitat Şcolii Doctorale de la Facultatea de Drept, unde Laura Codruţa Kovesi a susţinut teza de doctorat în 2011, un punct de vedere asupra lucrării scrise de şefa DNA. Şcoala doctorală de la Drept a mai emis un punct de vedere pe această temă în 2012, scrie stiripesurse.ro. Termenul de comunicare este luni.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
andreea esca si alexandre eram jpg
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
Cozonac
shutterstock 165207755B jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Cameră de hotel - bagaj FOTO Shutterstock
ronaldo bucurie jpg
image
image
image
image
index webp
brad impodobit jpg
cub cred în românia bran png
niculae si rodica badalau jpg
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători