Aici au avut loc cele mai mari orori și orgii sexuale cu studente și eleve de liceu. Cum reușea guru „Atotputernicul pe Pământ”?

Povestea îngrozitoare a celui poreclit guru „Atotputernicul pe Pământ” este una absolut sinistră. Acesta a creat o sectă, iar în „casa sfântă” au avut cele mai mari orori și orgii sexuale cu studente și eleve de liceu. Sunt terifiante detaliile despre modul cum erau păcalite fetele și ce ritualuri erau obligate să accepte.

image
Cum reușea guru „Atotputernicul pe Pământ”?

Guru „Atotputernicul pe Pământ”, căutat la nivel internațional. Câți ani va sta la închisoare

Eusebiu Sebastian Apostolache, autointitulat „Atotputernicul pe pământ”, a fost judecat pentru trafic de persoane, trafic de minori şi act sexual cu un minor în formă continuată. Hotărârea definitivă a fost pronunţată în 26 noiembrie 2021, conform Adevărul.

El a fost găsit vinovat și a fost condamnat la 9 ani de închisoare. Este urmărit la nivel internaţional de zece luni.

Vezi și: Noul «Harvey Weinstein»? Mogul celebru de la Hollywood, acuzat de abuz sexual a patru femei

În vârstă de 66 de ani, bărbatul care a făcut orgii sexuale cu studente și eleve de liceu a lucrat în trecut ca profesor de teatru, muzician și coregraf. A mai și fost colaborator al Operei din Viena.

Cum a format o sectă guru „Atotputernicul pe Pământ”? Cine l-a ajutat

image
Sebastian Apostolache era poreclit ”Atotputernicul pe pământ”. Foto: click.ro via adevărul

Timp de opt ani, bărbatul a racolat studente de la Facultatea de Arte din Târgu Mureş, dar şi eleve de liceu. În cursul anului 2008, în calitate de lider principal, a pus bazele unei grupări supranumită Cercul.

Secta avea drept scop racolarea unor tinere, aservirea totală fizică/sexuală şi psihică a acestora în condiţiile impuse de inculpat, sub pretextul că doar astfel puteau evolua spiritual şi vor avea o viaţă fericită. Locuinţa acestuia din localitatea Eremitu, judeţul Mureş, era cunoscută drept ”casa sfântă”, conform sursei citate.

Bărbatul a avut și un complice în această poveste întunecată. Se pare că guru „Atotputernicul pe Pământ” ar fi a fost ajutat de o fostă angajată a Facultăţii de Arte din Târgu Mureş, Kelemen Nuşa Anna, care racola studente pentru sectă.    

Femeia devenea treptat confidenta fetelor. Acestea erau instruite ca la ora 12 noaptea, în fiecare zi, să aprindă o lumânare şi să se roage spunând de trei ori rugăciunea Tatăl nostru, dezbrăcate complet, apoi să se masturbeze pentru a avea orgasm.

Ulterior, „guru” intervenea telefonic sau prin complicele său şi le felicita pentru performanţele de a avea orgasme repetate. Aceasta era prima fază a inițierii. Fetele erau duse apoi în diverse locaţii unde se afla şi inculpatul, aşa-zise sfinte, de exemplu casa sfântă din localitatea Eremitu sau chiar la Viena, unde se continua îndoctrinarea lor, potrivit rechizitoriului.

Ce erau obligate să facă fetele ademenite de guru Sebastian?

Printre altele, fetele erau obligate să întrețină acte sexuale în grup cu inculpatul sau acte de lesbianism, în condiţii de supunere totală faţă de inculpat.

Guru le spunea ce să mănânce, când să se tundă, când să îşi taie unghiile, unde au voie să plece, dacă să ia legătura sau nu cu propriile familii, ce să bea, fiind inclusiv drogate cu o serie de substanţe necunoscute, probabil cristale, care li se puneau în apa de băut şi care le dădeau tot timpul o stare de moleşeală, ameţeală, fiind obligate, cele cu venituri, să contribuie şi la cheltuielile casei, să cumpere anumite bunuri pentru liderul spiritual sau să participe la lucrările care se efectuau, scrie Adevărul. 

„Cu cât obedienţa lor era mai mare, cu atât avansau mai mult pe scara spirituală, ajungând mai aproape de divinitate şi având protecţie avansată, iar dacă îndrăzneau să se revolte sau să plece, erau ameninţate direct sau indirect de inculpaţi, în special de inculpata Papai Marta care avea rolul de zbir, spunându-le că dacă vor pleca, cineva din familia lor va păţi ceva, că datorită rugăciunilor inculpatului supravieţuiesc membrii familiei şi că nu sunt recunoscătoare pentru harurile primite”, se mai afirmă în documentul procurorilor. 

Aici au avut loc cele mai mari orori și orgii sexuale cu studente și eleve de liceu. Ce se întâmpla în ”Casa sfântă” de la Eremitu ?  

Una dintre victimele din dosar a declarat în faţa anchetatorilor ce se întâmpla la casa din Eremitu. Detaliile sunt tulburătoare. Totodată, victima a vorbit și despre stadiul de îndoctrinare în care se aflau fetele care locuiau alături de cel poreclit guru „Atotputernicul pe Pământ”.

„La finele anului 2014, aceasta (n.r. una dintre fete) s-a mutat la Eremitu, fiind familiarizată cu învăţăturile profetului Osho şi obligată să participe la ritualurile zilnice care începeau cu un duş, apoi aprinderea unei lumânări la ora 24.00. Urma dezbrăcarea şi introducerea în vagin a unui fir cu pietre semipreţioase, pentru a le purifica.

Toate femeile participante se supuneau acestui ritual, la solicitarea inculpatului, apoi se rugau în gând Tatăl nostru în ordinea stabilită tot de inculpat, se ridicau în ordinea în care s-au rugat şi îl sărutau pe inculpat, iar, după acel sărut, acesta lua paharul şi după ce divinitatea îi spunea să dea viaţă, începea ritualul sexual care consta în sex în grup, inculpatul întreţinând relaţii intime cu fiecare femeie, până la orgasm, în aceeaşi ordine în care s-au rugat.

După ce termina, le cererea acestora să întreţină acte de lesbianism, să se satisfacă una pe cealaltă în timp ce el le privea şi se masturba, finalizând cu ejacularea şi împărţirea fluidului astral”, potrivit sursei citate.

Nu doar „guru” a fost condamnat la închisoare, ci și complicele lui. Papai Marta a primit o sentință de 7 ani şi 6 luni de închisoare. În dosar a mai existat o inculpată, Sinoai Ildiko, care a încheiat un acord de reucnoaştere a vinovăţiei şi a primit 2 ani şi 7 luni cu suspendare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
vlăduța lupău png
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Alexia Eram (6) jpg
David Beckham
tragedie cobadin jpg
image
image
image
image
maicuta falsa anunt internet 0 jpeg
vaccin covid jpeg
accident balcic jpg
MUGUR ISARESCU foto inqaum photos octav ganea
image png
scumpiri alimente 2019 jpeg