Aici te poţi răcori când afară sunt 42 de grade!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Visezi la o vacanţă răcoroasă, la mare sau la munte, dar nu poţi să pleci din localitate? Ieşi o terasă cu vapori de apă sau dă o tură prin parcurile de distracţii! Sunt anticaniculă, sunt din belşug şi, cel mai important, pentru buzunarele tuturor.

Azi se anunţă cea mai călduroasă zi din an: 42 de grade Celsius! Scapă de prăpăd şi mergi în locuri unde razele soarelui nu te ating atât de puternic. Parcurile acvatice sunt cele mai căutate pe caniculă.

Nu de alta, dar te şi distrezi în timp ce te răcoreşti în bazinele cu apă. La Water Park din Otopeni intrarea costă 50 de lei pentru adulţi şi 25 de lei pentru copiii care măsoară sub 1,40 m.

Divertiland, 100 de lei - Suma include intrarea pentru un adult, o bere, un suc, o cafea şi o porţie  de friptură

simeon stalpnicul png

O bere rece e 5 lei la draft şi 6 lei la sticlă, un suc este 4-5 lei, o cafea - 5 lei, iar o friptură cu cartofi prăjţi ajunge la 15-17 lei.

Pe parcare mai plăteşti 2 lei/oră. Dacă alegi Divertiland, situat la km 13 pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, trebuie să ştii că adulţii plătesc în weekend 70 de lei, copiii sub 1,2 metri înălţime - 50 de lei, iar parcarea este gratis. Berea costă între 6-10 lei, sucul 5 lei, apa plată - 3 lei, cafeaua - 7-8 lei, iar preparatele culinare încep de la 10 lei. Ştrandurile de cartier sunt cele mai accesibile.

Terasa Arcade, 30 de lei

Cu aceşti bani, o persoană îşi poate cumpăra o bere  şi un profiterol

simeon stalpnicul png

Aici, intrarea este numai 15 lei - pentru Ciurel şi Berceni, şi 10 lei şezlongul. O bere este 4,5 lei, un mic - 2,5 lei şi o îngheţată - 3 lei.

Terasele sunt o altă variantă de luat în calcul mai ales dacă au sisteme anticaniculă. La Arcade Café, din Centrul Istoric, vaporii de apă curg pe tine, iar tu te poţi înfrupta dintr-o bere rece care costă între 8 şi 10 lei, sau cu un suc de 8 lei, un profiterol la 20 de lei sau un platou de fructe proaspete la 15 lei.

Distracţie plăcută!

Ştrandul Ciurel, 40 de lei - În bani ăştia intră biletul, şezlongul, o bere, o îngheţată şi trei mici

simeon stalpnicul png

Canicula ţine până mâine

Azi şi mâine e arşiţă. Temperaturile ajung până la 42 de grade Celsius ziua, iar noaptea acestea nu coboară sub 27.

De luni, însă, vremea se mai răceşte, astfel că se vor înregistra, în Bucureşti, 32 de grade în cursul zilei şi doar 18 pe timpul nopţii. Meteorologii anunţă că temperaturile vor scădea treptat pe parcursul întregii săptămâni, când nu vor fi mai mult de 27 de grade Celsius.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net