Alarmă falsă! Codruţ Marta nu a fost găsit

CLIIMA20120808 0081 1 jpeg
Codruţ Marta

Conform unor zvonuri apărute azi dimineaţă, Codruţ Marta (fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar), care este urmărit prin Interpol de zece luni, ar fi fost găsit.

Marta, care a fost dat dispărut în luna mai anul trecut, ar fi fost localizat, potrivit realitatea.net. De asemenea, aceleaşi surse susţin că şi casa acestuia din Monaco a fost percheziţionată.

Totodată, oficialii Interpol și cei ai Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) dezmint informația potrivit căreia Codruț Marta ar fi fost localizat. “Nu știm unde se află Codruț Marta. Nu a fost localizat de Interpol. Nu am primit nici o informare în acest sens de nicăieri”, au declarat pentru Sursa Zilei, oficiali ai Poliției Române.

Codruţ Marta este urmărit penal într-un dosar de evaziune fiscală, sub acuzaţia de constituire a unui grup infracţional. În acelaşi dosar, Sorin Blejnar este acuzat de complicitate la evaziune fiscală şi de sprijinirea unui grup infracţional organizat. Gruparea ar fi prejudiciat statul cu peste 15 milioane de euro, pentru că nu ar fi plătit taxele necesare pentru vânzarea mai multor produse petroliere.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
militar mort focsani jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg