Alegătorii PSD, șocați de propunerea lui Sevil Shhaideh: „Julien măcar era nume european, mai aproape de România”


  Liviu Dragnea a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru funcția de prim-ministru înainte de CrăciunFoto: Arhiva Click!
Liviu Dragnea a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru funcția de prim-ministru înainte de CrăciunFoto: Arhiva Click!

Val de critici la adresa PSD! Votanții sunt dezamăgiți de propunerea lui Sevil Shhaideh în funcția de prim-ministru. Electoratul PSD a invadat paginile de Facebook ale social-democraților și și-au exprimat dezamăgirea. Propunerea lui Shhaideh, o femeie musulmană, măritată cu un sirian, nu a fost primită bine de electoratul partidului condus de Liviu Dragnea.

Sevill Shhaideh, născută Geambec, este musulmancă de etnie turco-tătară și provine din Constanța. Ea este căsătorită cu un musulman, iar martor la cununie i-a fost chiar Liviu Dragnea. 

Paginile de Facebook ale Partidului Social Democrat au fost invadate de comentariile votanților dezamăgiți, care sunt absolut șocația de propunerea lui Sevil Shhaideh pentru funcția de prim-ministru.

simeon stalpnicul png
 • „Ăsta este nume românesc? Familia tradițională planează și la musulmani? Julien este cel puțin nume european, deci mai aproape de România, bineînțeles dacă asta ne dorim!”
 • „Suntem o țară creștină, mereu am fost, iar dumneata ne aduci la cârmă o musulmancă?”, „Coane, ți-ai dat foc la valiză. Când toată campania ai bătut moneda pe naționalism și pe românism, ce părere ai tu, alegătorule PSD?”
 • „Ieșiți în stradă, oameni buni! Este inadmisibil ața ceva. În campania trâmbița cu Julien și Klaus că nu sunt români și vine cu musulmancă în loc. Ieșiți în stradă să se termine cu nepotismele”
 • „Prin această propunere de prim-ministru, avem dovada clară că PSD este aservit occidentului și orientului totodată. Vor să ne vândă țara! Ajutoooor, străinii ne cotropesc. Atît de penibili erați și voi în campanie”,
 • „O să vină toți sirienii în România. O să se umple țara de moschei. Ați pus prim ministru o musulmancă căsătorită cu un sirian. Ați promis că veți pune ministru un român. Ați mințit toți românii!”,
 • „Liviu Dragnea, îți jur că eu sper că ai făcut o glumă, nu vreau să fim dușmanu dar cu numirea aia ca prim-ministru nu o să ai liniște în țara asta nici măcar în Teleorman, nici tu nici familia ta”
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9  theodor andrei jpg
guineea jpg