Alertele se schimbă de la o oră la alta. Ba caniculă, ba vijelii


    Meteorologii au emis Cod galben privind disconfort termic ridicat pentru Bucureşti şi 16 judeţe din sudul şi sud-estul ţăriifotografii: profimedia/Facebook/Cristian Munteanu
Meteorologii au emis Cod galben privind disconfort termic ridicat pentru Bucureşti şi 16 judeţe din sudul şi sud-estul ţăriifotografii: profimedia/Facebook/Cristian Munteanu

România a fost lovită de un val de caniculă, în această săptămână. În aproape toată țara temperaturile extreme, unele peste 40 de grade, au pus mari probleme oamenilor. Acum, însă, meteorologii au schimbat alertele. Ploi torențiale, furtuni și căderi de grindină distrug totul în cale.


    În Gorj a căzut  grindină cât oul
În Gorj a căzut grindină cât oul

Ieri noapte, grindina a făcut prăpăd într-o comună din Gorj. Bucățile de gheață, mari cât un ou, au spart parbrizele mașinilor și au distrus culturile oamenilor. ANM a emis, ieri, o avertizare cod portocaliu de ploi torențiale, intensificări ale vântului care au atins la rafală peste 90 de kilometri la oră, grindină și frecvente descărcări electrice pentru 26 de județe și Capitala.


    Pe plaja Corbu a fost  filmată o tornadă
Pe plaja Corbu a fost filmată o tornadă

Cu o seară înainte, au fost pentru câteva ore alerte cod roşu şi cod portocaliu de vreme rea pentru zone din judeţele Alba, Maramureş şi Vaslui. În București, temperaturile rămân la peste 32 de grade celsius, iar disconfortul termic va depăși indicele de 80 de unități, însă sunt așteptate și vijelii, descărcări electrice, grindină și averse ce vor avea și caracter torențial.  Însă vremea caniculară nu ne va părăsi nici în următoarea lună. Conform prognozei ANM, vor fi temperaturi mai ridicate față de cele normale.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
tanara dezbracata in pat jpg
cub anda calin png
fiii lui adrian nastase jpg
operatiune a mercenarilor wagner in ucraina foto captura video
elevi cursuri
image
image
image
image
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg