Andreea Esca, reacţie surprinzătoare la decizia CCR. E prima oară când face aşa ceva!

simeon stalpnicul png
Andreea Esca este cea mai apreciată preyentatoate de ştiri de la noifoto: PRO Tv

Andreea Esca a vut o reacţie surprinzătoare pe contul personal de Facebook, după ce Curtea Constituţionala a anunţat că preşedintele Iohannis trebuie s-o revoce pe Kovesi de la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Ştirista a folosit un citat din declaraţia colegului ei de breaslă, jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Cunoscută pentru profesionalismul ei, Andreea Esca a evitat de-a lungul carierei să se pronunţe public în chestiuni spinoase de politică. Tocmai de aceea, reacţia ei în cazul deciziei CCR de miercuri, 30 mai, a fost cu atât mai surprinzătoare.

Andreea Esca a publicat pe contul personal de Facebook un citat din declaraţia colegului ei de breaslă, Cristian Tudor Popescu. “Revoluţiile nu se fac de plăcere, se fac de durere”, a declarat CTP în cadrul unei dezbateri de la Europa FM, la scurt timp după decizia CCR.

Alegerea prezentatoarei celui mai important jurnal de ştiri de la PRO Tv a fost apreciată de fanii acesteia. Postarea Andreei a adunat aproape 2.000 de aprecieri.

CCR a decis că Iohannis trebuie s-o revoce pe Kovesi

CCR a hotărât că președintele Klaus Iohannis trebuie să o revoce pe Laura Codruţa Kovesi, aşa cum a cerut ministrul justiţiei, Tudorel Toader. Acesta din urmă depusese o cerere la CCR pe 23 aprilie, după refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din funcţie pe şefa DNA, la propunerea să. Toader a explicat că refuzul preşedintelui, motivat prin lipsa oportunităţii politice, este de natură să creeze un blocaj instituţional.

El a susţinut că în raportul pe care l-a întocmit a adus argumente de natură juridică şi managerială în favoarea revocării, în timp ce şeful statului a adus argumentul lipsei de oportunitate.

Curtea Constituţională i-a dat dreptate ministrului justiţiei şi i-a cerut preşedintelui Iohannis să o revoce pe Kovesi.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
Kate Middleton
Serbia Belgrad harta FOTO Shutterstock jpg
Silkeborg - FCSB, UEFA Conference League / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
vladimir putin shutterstock jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg