Andrei Hrebenciuc, la DNA pentru retrocedările ilegale de păduri

image
Andrei și Viorel Hrebenciuc sunt judecați pentru retrocedarea ilegală a 43.000 de hectare de pădure din judeţul Bacău

Sediul DNA Brașov este aglomerat astăzi, 11 decembrie, cu oameni de afaceri, avocați și politicieni. Andrei Hrebenciuc a ajuns în jurul orei 11.30, pentru a fi audiat în dosarul retrocedărilor de păduri. Acolo este și Prințul Paul care dă declarații în dosarul Remus Truică.

Andrei Hrebenciuc, acuzat alături de tatăl său, Viorel Hrebenciuc, şi de alte persoane pentru retrocedarea ilegală de păduri, a venit singur la DNA Braşov, în jurul orei 11.30, el nefăcând declaraţii înainte să intre în sediul instituţiei, transmite Mediafax.

Mai devreme, în jurul orei 10.10, a sosit şi prinţul Paul pentru a fi audiat în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri în care au fost reţinuţi, miercuri noapte, omul de afaceri Remus Truică, directorul general al cotidianului Evenimentul Zilei, Dan Andronic, avocatul Robert Roșu, fostul consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu, Marius Marcovici, și omul de afaceri Claudiu Mateescu, director general al dezvoltatorului imobiliar Impact.

Andrei şi Viorel Hrebenciuc au fost trimişi în judecată, alături de fostul deputat Ioan Adam, de senatorul Tudor Chiuariu, de Gheorghe Paltin Sturdza, Dan Bengescu şi de alte persoane, într-un dosar privind retrocedarea ilegală a peste 43.000 de hectare de pădure din judeţul Bacău. Andrei Hrebenciuc este, în prezent, sub control judiciar. Păgubită în acest caz este Romsilva, care a pierdut aproape 304 milioane de euro.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
elena udrea adrian alexandrov jpeg
claudia patrascanu copii png
bratara agresor foto news.ro
traian basescu
image
image
image
image
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg