Aoleu, ce grea e munca de pompier!

simeon stalpnicul png

Le sclipesc ochii de veselie şi de emoţie! Elevii au scăpat de cursuri şi „se joacă” în această săptămână, la „Şcoala altfel”, o premieră în ţara noastră.

În perioada 2 -6 aprilie, elevii ies din şcoli şi colindă muzeele, teatrele, sălile de spectacol, parcurile, palatele, participă la tot soiul de întreceri, dansează, fac drumeţii. Practic, toţii şcolarii au ieşit în aer liber.

Muzeul Antipa din Capitală a anunţat că săptămâna aceasta este rezervată elevilor. Unii copii au ales să vadă cum este să munceşti. Au vizitat secţii de poliţie, brigăzi de pompieri, au fost voluntari pe şantiere.

Cel mai important este că s-au simţit bine şi aşa va fi până vineri, când începe vacanţa de primăvară, pentru două săptămâni.

Constructor

O sută de tineri din trei licee din Beiuş, judeţul Bihor, au ocazia să ajute familii aflate în nevoie. Se duc pe şantierul Habitat şi muncesc cot la cot cu constructorii.

Profesor

Elevii de la Liceul Lazăr din Capitală au fost profesori, pentru o zi. Au avut cataloage speciale, au pus note şi absenţe. De pildă, Eliza a venit îmbrăcată „ca doamna profesoară", s-a rujat şi şi-a pus ochelarii pe nas.

Dansator

Au dansat până au scos praful din podele. Un grup de elevi de la Şcoala generală din localitatea Tormac, judeţul Timiş, a dansat pentru colegii lor şi pentru cadrele didactice.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
BeFunky collage (40) jpg
ioana nastase fiu3 webp
BeFunky collage (41) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
William şi Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
perchezitii traficanti migranti iunie 2022 (5) png