Aşa întreţinem corect ecranul televizorului

Plasma şi ecranul LCD necesită o îngrijire aparte. Chiar şi aşa, curăţarea acestor suprafeţe poate fi făcută rapid şi fără riscuri. Uite cum trebuie să procedezi!

Apă distilată pentru ecranul LCDPentru curăţarea ecranului LCD ai nevoie de apă distilată şi o cârpă moale, din bumbac. Apa trebuie pulverizată pe cârpă în aşa fel încât bumbacul să se umezească, nu să fie ud. Curăţa apoi ecranul uşor, cu mişcări circulare, fără să apeşi prea tare. Dacă trebuie să elimini urme persistente, accelerează mişcările circulare, dar fără să apeşi mai tare.

Şterge cu o cârpă din bumbac palsmaAcest tip de ecran este foarte sensibil. Înainte de a te apuca de curăţat,citeşte manualul de instrucţiuni şi recomandări ale producătorului. Dacă se permite utilizarea unui lichid de curăţare, atunci acesta trebuie pulverizat pe o cârpă din bumbac şi în nici un caz direct pe ecran. După ce ai trecut cârpa umedă pe întreaga suprafaţă a ecranului, usucă-l cu o altă cârpă curată şi uscată.

Uite ce nu trebuie să faci - Nu aplica soluţiile de curăţat pulverizând direct pe ecran (soluţia se poate scurge şi poate provoca un scurtcircuit).- Nu folosi şerveţele de hârtie pentru că acestea pot zgâria ecranul.- Nu apăsa, nu şterge viguros.- Nu folosi soluţii care conţin apă minerală, apă de la robinet, amoniac, alcool etilic, care distrug suprafaţa ecranului sau îl pătează permanent.- Nu şterge plasma sau ecranul LCD în timp ce televizorul este deschis.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
2 alexandru arsinel jpg jpeg
sorin cimpeanu campeanu
 Nikolai Valuev FOTO EPA-EFE
arsinel EE
image
image
image
image
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
calendar ortodox 2021 30 septembrie sfantul ierarh grigorie luminatorul armeniei celei mari jpeg
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg