Asistenta medicală din Argeș, care a fost model timp de 25 de ani: «Am peste 10 titluri de miss»

Ultima actualizare:

    Gianina Petrescu  a fost manechin  până la 39 de ani
Gianina Petrescu a fost manechin până la 39 de ani

Gianina Petrescu, în vârstă de 40 de ani, este cel mai cunoscut manechin din Argeş şi deţine un adevărat record de longevitate în lumea modei: a fost manechin de la 14 până la 39 de ani şi are numeroase titluri de miss la activ. Puţini ştiu însă dă ea este de fapt asistent medical pediatru.

De profesie asistent medical generalist pediatru, Gianina are numeroase premii la concursurile naţionale şi internaţionale de miss şi a apărut pe coperţile mai multor reviste importante. Reporterii „Adevărul” au vorbit cu Gianina despre profesia ei şi despre cariera impresionantă în modelling, o carieră întinsă pe parcursul a 25 de ani. „Am practicat cu drag meseria de asistent medical mai mulţi ani la o grădiniţă de la Valea Ursului-Bascov, însă din păcate grădiniţa s-a închis, lucru ce m-a afectat mult, deoarece eram foarte ataşată de copii şi ei de mine”, spune Gianina.

Gianina are o  experienţă de  câţiva ani ca  asistent  medical  pediatru
Gianina are o experienţă de câţiva ani ca asistent medical pediatru

De asemenea, timp de doi ani, Gianina a fost asistent medical la un club de fotbal din comuna argeşeană Bascov. Iar în 2019, a fost asistentul medical al unui concurs internaţional de tenis de la Piteşti, unde au participat jucători din 15 ţări. Însă pasiunea cea mai importantă din viaţa Gianinei este şi o să rămână scena. „Lumea modelling-ului este pasiunea mea eternă. Mă mândresc şi în ziua de astăzi cu peste 10 titluri de miss”.

Gianina Petrescu şi  Cătălin Botezatu, la  Festivalul Culorile Toamnei
Gianina Petrescu şi Cătălin Botezatu, la Festivalul Culorile Toamnei

În 2002, Gianina a luat locul 2 la finala naţională de la Miss Italia nel Mondo, unul dintre cele mai importante concursuri de frumuseţe din lume, organizat fără întrerupere din 1990. Tot în 2002, Gianina a luat locul doi la concursul naţional Miss Insieme. De mai mulţi ani, Gianina Petrescu este prezentatoarea Festivalului Internaţional de Modă Culorile Toamnei, festival organizat anual la Piteşti de 25 de ani şi al cărui preşedinte este cunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu. Este cel mai mare şi mai vechi festival de modă din România destinat tinerilor designeri. Ultima experienţă ca manechin pentru Gianina a fost în 2019, când a fost imaginea unui brand de haine româneşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net