Atac cu grenad─â asupra unei case din Suceava. SRI a intrat pe fir

3 decembrie 2021
masina politie jpeg
Ar fi fost vorba despre un gest de intimidare ├«ntr-o r─âfuial─â mai veche a contrabandi╚Ötilor de ╚Ťig─âri

Un atac cu grenad─â asupra unei case a avut loc ├«ntr-o comun─â din jude╚Ťul Suceava, aflat─â la grani╚Ťa cu Ucraina, iar situa╚Ťia este at├ót de grav─â ├«nc├ót pe fir a intrat chiar Serviciul Rom├ón de Informa╚Ťii. Deocamdat─â, nu se cunosc motivele producerii exploziei, dar anchetatorii suspecteaz─â o r─âfuial─â ├«ntre contrabandi╚Ötii cu ╚Ťig─âri.

├Än noaptea de miercuri spre joi, ├«n jurul orei 01.00, mica localitate Straja, din jude╚Ťul Suceava, a fost cutremurat─â de dou─â bubuituri asurzitoare. O cas─â a fost avariat─â destul de serios, iar geamurile sparte ╚Öi pere╚Ťii cr─âpa╚Ťi par a fi urm─ârile exploziei unei grenade artizanale aruncate ├«n curte. Cel pu╚Ťin asta b─ânuiesc anchetatorii care au sosit imediat la fa╚Ťa locului ╚Öi care au descoperit urme evidente: multe buc─â╚Ťi de piatr─â ╚Öi metal ├«mpr─â╚Ötiate, care nu ar fi putut ajunge acolo dec├ót ├«n urma exploziei unui astfel de dispozitiv. ├Än locuin╚Ť─â, la momentul producerii incidentului se aflau trei persoane: proprietarul, so╚Ťia ╚Öi tat─âl acestuia, scrie ╚śtirileProTv. 

Cei trei au declarat anchetatorilor c─â dormeau c├ónd s-a produs explozia. ÔÇ×Am auzit o bubuitur─â. A venit Poli╚Ťia. Dormeam sus ╚Öi, ini╚Ťial, am crezut c─â este o petard─âÔÇŁ, au spus ei

Pirotehni╚Öti ai Serviciului Rom├ón de Informa╚Ťii au ajuns ╚Öi ei la fa╚Ťa locului ╚Öi au prelevat probe. 

Răfuială între contrabandiștii cu tigări

├Än urma cercet─ârilor s-a descoperit faptul c─â proprietarul vilei atacate ├«n miez de noapte, este 

cercetat ├«n calitate de suspect ├«ntr-un dosar care vizeaz─â traficul cu ╚Ťig─âri de contraband─â. ├Än acest caz, poli╚Ťi╚Ötii nu exclud c─â atacul cu grenade artizanale s─â fie coordonat de indivizi din Rom├ónia sau Ucraina.

Ionu╚Ť Epureanu, purt─âtor de cuv├ónt al IPJ Suceava a explicat c─â distrugerea ferestrelor poate surveni ca urmare a unui amestec exploziv sau a unei petarde de mare putere. ÔÇ×La fa╚Ťa locului s-a deplasat o echip─â operativ─â complex─â, fiind ridicate mai multe fragmente care au provocat distrugerea geamurilor, dar ╚Öi distrugeri la nivelul pere╚Ťilor ╚Öi a unui gardÔÇŁ.

Proprietarul casei ╚Öi so╚Ťia acestuia au fost du╚Öi la audieri. Pentru moment, dosarul deschis de anchetatori se refer─â la distrugere ╚Öi nerespectarea armelor ╚Öi muni╚Ťiilor.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
alexandra stan sexy png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg