Atenție, șoferi! În seara asta se dau amenzi și avertismente pentru parcare neregulamentară

Ți-ai parcat mașina pe spațiul verde, sau în scuaruri, stații STB, ori pe locuri destinate persoanelor cu dizabilități? Ar fi bine să mergi să o muți. În seara aceasta, începând cu ora 19.00, polițiștii locali și cei de la Rutieră pornesc la „vânătoare”, pe anumite străzi din sectorul 6. Promit amenzi și avertismente.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Anunțul a fost făcut în seara aceasta de către Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6. „Începând din seara aceasta Poliția Locală Sector 6, alături de colegii de la Brigada Rutieră, demarează o amplă acțiune în Sectorul 6, pentru asigurarea siguranței pietonilor și fluenței traficului rutier. Astfel că șoferii mașinilor staționate neregulamentar, pe trecerile de pietoni, stații STB, scuaruri, spații verzi sau aflate pe locurile de parcare pentru persoanele cu handicap, vor fi notificați să le mute. Altfel, vor fi ridicate”, a scris Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Ciprian Ciucu: „Neplăcut, dar na, orice învăț are și dezvăț”

În vizorul polițiștilor vor fi în principal dubele parcate pe domeniul public. „Știți, am dat o hotărâre de CL în acest sens, nu mai putem tolera camioane și dube pe domeniul public, acestea trebuind să fie parcate în garaje dedicate. Somația va fi făcută printr-un sticker de atenționare, aplicat pe parbriz. Neplăcut, dar na, nici camionetele lăsate la întâmplare prin Sector nu sunt plăcute. Consiliul Local a adoptat în ședința din 24 februarie o prevedere prin care autovehiculele cu dimensiuni mai mari de 2,30 metri lățime și 5,15 metri lungime nu mai pot fi parcate în parcările publice sau de reședință”, adaugă primarul.

De asemenea, cei care vor mai parca pe spațiul verde (sau ceea ce a fost odată spațiul verde și acum este distrus) vor fi înștiințați că au primit amenzi tot prin stickere, aplicate pe parbriz. „Neplăcut, dar na, orice învăț are și dezvăț. Au fost multe zone verzi de care ne-am îngrijit anul trecut și care au fost distruse de șoferi”. Razia poliției va avea loc între orele 19.00 și 21.30, pe Bd. Iuliu Maniu, strada Apusului, Bd. Uverturii, strada Dezrobirii, Drumul Taberei, strada Brașov, strada Târgul Neamț.

Primarul promite mai multe locuri de parcare în sectorul 6

„Da, facem și locuri de parcare. Avem mai multe proiecte de parcări în execuție: supraterane, pe locul fostelor garaje, pe străzi cu sensuri unice pe care le reabilităm, pe anumite spații pe care nefuncționale si pe care le convertim în locuri de parcare (ex. Chilia Veche, Piața Giulești 2). Anul trecut am făcut cca. 2.000 de locuri noi de parcare, pentru anul în curs estimez vă vom face circa 8.000. Dar nu doar de locuri de parcare avem nevoie, ci și de disciplină și civilizație!”, adaugă primarul sectorului 6.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram.

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
FotoJet jpg
horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
image
image
image
image
image
image
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg