Atenţie, şoferi! Podul din Predeal de pe DN 1 intră în reparaţii


    CNADNR reia lucrările de reabilitare a podului din Predeal aflat pe DN 1, lucrările având termen de finalizare două luni, iar traficul în zonă va fi restricţionat
CNADNR reia lucrările de reabilitare a podului din Predeal aflat pe DN 1, lucrările având termen de finalizare două luni, iar traficul în zonă va fi restricţionat

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) reia lucrările de reabilitare a podului din Predeal aflat pe DN 1, lucrările având termen de finalizare două luni, iar traficul în zonă va fi restricţionat.

“CNADNR SA reia lucrările de reabilitare a podului, fapt ce va crea disconfort participanţilor la trafic şi timpi de aşteptare mai mari, dar trebuie să înţelegem cu toţii că acest pod trebuie reabilitat pentru asigurarea siguranţei circulaţiei şi a confortului utilizatorilor. (...) Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că în perioada 15.09.2015 – 15.11.2015, perioadă ce poate suporta anumite modificări, în funcţie de condiţiile meteorologice, în intervalul cuprins între zilele de luni ora 06:00 – vineri ora 14:00, traficul rutier se va desfăşura restricţionat pe jumătate de cale, în zona pasajului aflat pe DN 1, la km 140+640, de pe raza localităţii Predeal, din jud. Braşov, în vederea executării lucrărilor de reparaţie a acestuia”, se arată într-un comunicat al companiei, potrivit Mediafax.

Oficialii CNADNR spun totodată că, din cauza că specificul lucrărilor nu permite ridicarea restricţiilor de circulaţie, în zilele sfârşitului de săptămână din perioada 3 - 4 octombrie sau 10 - 11 octombrie circulaţia se va desfăşura alternativ, pe un singur sens. În intervalul cuprins între ziua de vineri ora 14:00 şi luni ora 06:00 şi pe perioada sărbătorilor legale, traficul rutier se va desfăşura în condiţii normale.

"CNADNR SA consideră că această perioadă este cea mai bună pentru realizarea lucrărilor şi face un apel la conducătorii auto să înţeleagă că disconfortul creat de lucrări este temporar şi că la finalizarea lucrărilor, circulaţia pe pod se va desfăşura în condiţii de siguranţă şi confort foarte bune. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră existentă pe perioada menţionată", se mai arată în comunicatul companiei de drumuri.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Razvan Danciu, Survivor  jpg
cub botez reghecampf caciuc png
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg