Au alimentat de ieri, ca să plătească mai puţin

image
“Am citit în Click! că se va scumpi benzina şi am dat fuga la pompă” (Ionuţ Stoian, 26 de ani)

Zi importantă, ieri, pentru şoferi. Între două drumuri, spre serviciu sau la întoarcere spre casă, mai toţi şi-au găsit timp să-şi alimenteze maşinile. Au umplut rezervoarele ochi, de frica scumpirilor de astăzi.

Acciza la carburanţi, de 7 eurocenţi, nu putea să aducă decât scumpiri la pompă. De 40 de bani per litru, au estimat specialiştii. Şoferii nu au stat însă prea mult pe gânduri şi au dat fuga la pompe, pentru a-şi alimenta maşinile înainte de marea scumpire de astăzi. „Nu ştiam dacă scumpirea va fi de doar 40 de bani pe litru.

Mai ales că benzinarii scumpesc după ureche, după cum vor ei. Dar şi cu 40 de bani dacă s-ar scumpi, asta înseamnă 20 de lei la un plin. De ce să le dau lor banii ăstia? Aşa că am făcut acum plinul şi o să mă ţină ceva, că oricum încerc să las maşina cât mai mult în parcare şi merg cu mijloacele de transport în comun", ne-a mărturisit Ionuţ Stoian (26 de ani), din Bucureşti.

În toate benzinăriile erau ieri cozi la pompe

image
“Am citit în Click! că se va scumpi benzina şi am dat fuga la pompă” (Ionuţ Stoian, 26 de ani)

Reporterii Click! au dat ieri o tură pe la mai multe benzinării din Capitală. Mai toate aveau cozi la pompe. Mulţi dintre şoferi s-au împrumutat la rude şi prieteni pentru a prinde „benzină ieftină". „Nu era în plan să alimentez, dar dacă tot se anunţă vremuri grele, am zis să avem plinul făcut. Vrem să plecăm la munte peste câteva săptămâni şi să fim pregătiţi: să avem carburanţi ieftini", spune un alt bucureştean.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
FotoJet (1) jpg
iulia albu
meghan markle harry regina jpeg
Simona Halep, EPA jpg
spymaster serial foto HBO Max jpg
image
image
image
image
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
A1 marcaje webp
pasaj doamna ghica jpg