Au făcut chef în plină pandemie. Cum au reacționat petrecăreții la sosirea jandarmilor

Ultima actualizare:

    FOTO: jandarmeriabucuresti.eu
FOTO: jandarmeriabucuresti.eu

Tărăboi mare într-un sat din Dâmbovița, unde mai multe persoane, care ar fi trebuit să stea în izolare, au scos boxele și au încins grătarul. Totul s-a întâmplat sâmbătă în localitatea Racovița, unde au fost confirmate două cazuri de coronavirus și mai multe persoane sunt în izolare la domiciliu.

Dar nu toate respectă izolarea. 10-15 romi au ieșit la grătar cu surle și trâmbițe. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, iar petrecăreții, supărați că le-a fost stricată distracția, au reacționat violent, i-au înjurat și amenințat pe oamenii legii. Potrivit adevarul.ro, doi scandalagii au fost plasați în carantină forțată și au fost amendați.

Un alt scandal a avut loc într-o garsonieră din Târgoviște, anunță Pro TV. Alertați de vecini, polițiștii au găsit la fața locului patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, ce pare că ar fi consumat substanțe interzise. Ipoteza a fost confirmată ulterior de rezultatul analizelor. Vecinii povestesc că băiatul proprietarei s-a întors de curând din Franța și ar fi organizat mai multe petreceri extrem de gălăgioase în locuință. „Am fost solicitați pentru patru persoane în stare de lipotimie, care prezentau și alte simptome. La fata locului am găsit o tânără de 17 ani, în convulsie și trei persoane conștiente. Tânăra afirmă că ar fi fumat și se simțea rău”, a declarat Alina Ciora, asistent medical SAJ Dâmboviţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net