Au făcut parcare de biciclete pentru elevi!

Ultima actualizare:

    Elevii Liceului ”Emil Racoviță” Vaslui au parcare pentru biciclete în curtea școlii
Elevii Liceului ”Emil Racoviță” Vaslui au parcare pentru biciclete în curtea școlii

Uite că se poate! Elevii Liceului ”Emil Racoviță” din Vaslui au găsit în curtea școlii o parcare pentru 50 de biciclete, singura de acest fel din județ. Chiar și directorul colegiului vine pe două roți la ore.

Directorul Liceului ”Emil Racoviță” Vaslui, liceu cu aproape o mie de elevi, a amenajat în curtea unității de învățământ, cu suma de 10.000 de lei, o parcare cu 50 de locuri pentru biciclete, singura de acest gen din județ, scrie estnews.ro.

Investiția a costat 10.000 de lei, bani alocați școlii de Ministerul Educației pentru elevi. Conducerea unității de învățământ susține că a realizat parcarea cu scopul de a-i determina pe elevi, în special cei navetiști, să recurgă la un mod de viață sănătos. Daniel Hulubei, directorul liceului, crede că și profesorii ar putea să vină la școală cu bicicletele, în acest sens dându-se exemplu chiar pe el.

”Am amenajat această parcare pentru a-i determina pe elevi și profesori la un stil de viață eco. Exemplu sunt eu, care am venit la școală cu bicicleta. Dorința mea este ca și celelalte școli din municipiu să facă astfel de investiții pentru că doar așa vom putea încuraja autoritățile locale să amenajeze infrastructura necesară în oraș”, a declarat directorul Liceului ”Emil Racoviță” Vaslui, Daniel Hulubei, citat de estnews.ro.

La ora actuală, în Vaslui nu este amenajat nici un metru de pistă specială pentru biciclete pe trotuarele din oraș.

Tot în curtea Liceului ”Emil Racoviță” Vaslui, o unitate de învățământ cu profil uman, este amenajat și singurul teren de volei pe nisip din județ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net