Au intrat mascații la un hotel de lux din Capitală

image
Hotelul Royal este ținta polițiștilor

Poliţiştii efectuează, azi dimineaţă, nouă percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov. Este vizat managerul unui hotel de lux din Capitală. Acesta este bănuit de evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la 5,7 milioane de lei.

Surse oficiale au declarat pentru News.ro că este vorba despre cel care conduce hotelul Royal, de patru stele, aflat în apropiere de Piaţa Unirii din Capitală. Mai exact, lângă Tribunalul București.

"Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu specialişti ai Direcţiei Operaţiuni Speciale şi luptători SIAS, descind, la această oră, la sediile a şapte societăţi comerciale, ce au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale, precum şi la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală", anunţă Poliţia Română.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2014, reprezentantul societăţilor comerciale, care este şi manager de hotel, ar fi derulat, sub paravanul acestora, mai multe operaţiuni fiscale, fără a le declara instituţiilor competente, mai informează poliţiştii.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat, stabilit până în acest moment, se ridică la peste 5,7 milioane de lei, reprezentând TVA şi impozit pe profit.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Poliţia precizează că vor fi puse în executare două mandate de aducere.

florin zalomir
FotoJet jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
catalin ilie foto arhiva personala 2 jpg
Nava cereale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
spaga
sofer amenda politie jpeg
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Atac nuclear
ursul brun sursă foto: Gettyimages
image png