Au stat 20 de ore baricadaţi în maşina săltată

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un cuplu din Bucureşti şi-a petrecut noaptea de marţi spre miercuri în maşina care le fusese ridicată pe platformă. Mai mult, cei doi copii ai soţilor au fost şi ei obligaţi să se baricadeze în maşină şi au dormit pe o saltea, pe bancheta din spate. Totul, în semn de protest, după ce autoturismul le fusese ridicat de pe o stradă din Cluj.

Aventura lui Călin (42 de ani) şi a Roxanei Ispravnic (36 de ani) a început marţi după amiaza, când, proaspăt întorşi dintr-o vacanţă petrecută în Bucovina, au decis să se oprească şi la Cluj-Napoca.

Însoţiţi de cei doi copii, Adrian (8 ani) şi Alexandra (9 ani), au plecat să viziteze oraşul. Călin recunoaşte că a parcat maşina în zona Pieţei Mihai Viteazu, unde oprirea era interzisă.

Cei doi şi-au ţinut şi copiii cu ei în maşină

simeon stalpnicul png

„La un moment dat, în dreptul Teatrului Naţional, când noi făceam fotografii, am văzut maşina noastră pe o platformă oprită la semafor şi ne-am urcat repede cu toţii. Doar era maşina noastră! Ne-au transportat ca pe nişte animale până la sediul RADP Cluj", a povestit Roxana Ispravnic. Cei doi soţi au refuzat să plătească taxa de 415 lei cerută de angajaţii RADP pentru a li se returna autoturismul şi au ales să-şi petreacă noaptea în curtea instituţiei.

„Eu nu contest amenda, ci faptul că s-a dispus măsura ridicării. Eu aveam posibilitatea să plătesc în oraş o sumă mult mai mică, pentru că eu găsisem maşina înainte de a fi adusă aici. Acum sunt obligat să plătesc şi depozitarea", a spus, revoltat, Călin Ispravnic. Angajaţii au încercat să discute cu familia blocată în maşină, dar fără rezultat. Abia ieri, în jurul prânzului, cei doi au plătit amenda integrală, şi-au recuperat maşina şi au plecat spre casă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
vloggeri jpg
rsz carte   shutterstock jpg
Ți ai renovat bucătăria și ai nevoie de un frigider nou jpg
via ferrata bihor jpg
image png
copac dinozauri jpg
Incendiu la Danube Delta Resort Gociman din Crișan FOTO: Facebook/ https://ziaruldetulcea.ro/
image
actualitate.net
image
actualitate.net