Avertisment fără precedent: Anul acesta vine apocalipsa financiară!

simeon stalpnicul png
Miliardarul american Jim Rogers este unul dintre cei mai mari investitori din lume

Vine cea mai mare criză din toate timpurile? Așa spune Jim Rogers, unul dintre cei mai puternici investitori din lume. Miliardarul american susţine că au fost probleme în America la fiecare 4-7 ani, iar acum au trecut deja 8 ani de la ultima criză.

Crizele sunt ciclice, o dată la câțiva ani, a constatat miliardarul american Jim Rogers. El este unul dintre cel mai mari investitori din lume și crede că va mai apuca o criză financiară de proporții în timpul vieții lui (are acum 75 de ani), scrie Business Insider. Rogers susţine că viitoarea prăbuşire financiară ar urma să aibă loc chiar în acest an.

”Este interesant, pentru că lucrurile pleacă de unde nu te uiţi. În 2007, Islanda a dat faliment. Şi oamenii au spus «Islanda? Este asta o ţară? Are măcar o piaţă?» Apoi a dat faliment Irlanda. Apoi Bear Stearns şi Lehman Brothers. Şi lucrurile au spiralat. Mereu se întâmplă când nu te uiţi. Ar putea fi orice. Ar putea fi un fond de pensii din SUA care dă faliment. Ar putea fi o ţară pe care nu o urmărim. Ar putea fi război. Criza va fi cea mai mare pe care am prins-o vreodată”, declarat Jim Rogers pentru Business Insider.

Previziunile miliardarului american sunt sumbre: ”Guverne vor cădea, ţări vor da faliment, companii vechi de sute de ani vor dispărea.”

Întrebat de Business Insider dacă cineva va putea să salveze lumea de la ”apocalipsa financiară”, Jim Rogers a răspuns că vor fi personalități care vor încerca. ”Vor încerca să crească dobânzile. Apoi, când lucrurile vor fi cu adevărat rele, oamenii vor spune: trebuie să mă salvezi. Vor încerca, dar nu vor reuși. Veți vedea cum vor cădea guvernele, vom vedea țări care vor cădea. Veți vedea partide și instituții care există de peste 150 de ani care vor dispărea”, susține Jim Rogers, pentru Business Insider.

Cine este Jim Rogers

Acum are 75 de ani și muncește de la 5 ani, când strângea sticlele goale de pe stadioane. La terminarea liceului, a obținut o bursă de studii la celebra universitate americană Yale, a mai studiat la Oxford și a început să lucreze pe Wall Street, celebra stradă din New York, unde sunt cele mai mari instituții bancare din lume. Are studii aprofundate în Istorie, Filosofie, Politică și Economie.

La 37 de ani, a decis să renunțe la serviciu și a făcut mulți bani, din investiții.

Ca o picanterie, Jim Rogers a făcut o călătorie în jurul lumii pe motocicletă, parcurgând 160.000 km, pe șase continente (anii 189 -1990). Cu această expediția a ajuns în cartea Recordurilor. Un alt record l-a înregistrat cu ”Aventura Mileniului”, o expediție de trei ani (1999 -2002) cu mașina, împreună cu soția sa, când a parcurs 245.000 km, în 16 țări.

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
meghan markle harry regina jpeg
iulia albu
capsunari spania
4 gripa jpeg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta