BAC 2020. Subiectele la Istorie. Elevii au avut de scris un eseu despre politica secolului XX


    Elevii de la profilul uman au susținut Bacalaureatul la Istorie
Elevii de la profilul uman au susținut Bacalaureatul la Istorie

Examenul de BAC 2020 a continuat, miercuri, 24 iunie, cu susținerea probelor obligatorii specifice profilului – Matematică sau Istorie. Iată ce le-a picat elevilor la Istorie!

Elevii au intrat în clase până la ora 08.30, iar proba la Istorie a început la ora 09.00. Candidații de la profilul umanist au avut la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele la Istorie. Le-a picat varianta 6.

la primul și al doilea subiect la istorie, elevii au avut de răspuns la mai multe întrebări cu privire la trei texte din: I.A. Pop - Istoria ilustrată a românilor pentru tineri, K. Hitchins - Românii - 1774-1866 și I. Bulei - O istorie a românilor.

La ultimul subiect, absolvenții au avut de scris un eseu de două pagini despre parctici politice adoptate în România în secolul XX. 


    Sursa foto: edupedu.ro
Sursa foto: edupedu.ro


    Sursa foto: edupedu.ro
Sursa foto: edupedu.ro

Joi e proba la alegere

Absolvenții trebuie să aleagă una dintre următoarele materii, pentru examen, în funcție de studiile urmate în liceu: Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale și protecția mediului din filiera tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională.

Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie – absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretica, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate profilurile și specializările din filiera vocațională, cu excepția celui menționat mai sus. 

Citește și: 

Bacalaureat 2020. Rezolvarea subiectelor la Limba română. Ce au trebuit să puncteze elevii

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Bryan Johnson jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg