Bacteria E.coli, descoperită într-un automat de lapte

image
A fost descoperit─â bacteria E.coli ├«ntr-un automat de lapte din jude╚Ťul CovasnaFoto captur─â/Youtube

Direc╚Ťia Sanitar Veterinar─â ╚Öi pentru Siguran╚Ťa Alimentelor (DSVSA) Covasna se afl─â ├«n cursul unei anchete dup─â ce a descoperit bacteria E.coli chiar ├«ntr-un automat de lapte din jude╚Ťul Covansa.

Conducerea DSVSA a precizzat c─â dup─â ce proba de lapte crud luat─â din automat a fost trimis─â la un laborator de specialitate din Bucure╚Öti pentru a fi analizat─â, rezultatele indic─â prezen╚Ťa bacteriei Escherichia Coli verotoxigen─â, potrivit Digi 24.

ÔÇ×Automatul de lapte este proprietatea unei exploata╚Ťii de bovine ├«nregistrate ╚Öi care alimenteaz─â zilnic acest automat cu lapte de produc╚Ťie proprie. Infec╚Ťia provine ori de la un animal bolnav, ori se datoreaz─â nerespect─ârii normelor de igien─â din timpul mulsului, a transportului de lapte sau lipsa de dezinfec╚Ťie regulat─â ╚Öi eficient─â a automatului de lapteÔÇŁ, a declarat DSVSA  ├«n conferin╚Ťa de pres─â.

Pentru ca niciun consmuator s─â nu mai fie expus riscului de a contacta bacteria, DSVSA a interzis comercializarea laptelui de la ferma respectiv─â p├ón─â la confirmarea rezultatelor unor noi analize.

DSVSA recomand─â tuturor persoanelor care cump─âr─â lapte crud din astfel de automate s─â-l fiarb─â cel pu╚Ťin zece minute ├«nainte de a-l consuma.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
BeFunky collage 14 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg