Banda de RATB a dat peste cap traficul în Băneasa


    Joi au fost montați stâlpii, iar vineri cozile la  intrare în Capitală se întindeau pe cinci benzi
Joi au fost montați stâlpii, iar vineri cozile la intrare în Capitală se întindeau pe cinci benzi

Unde nu-i cap, e vai de şoferi! Primăria Capitalei a transformat nordul Capitalei într-un calvar, de când a făcut bandă specială pentru RATB.

Separatoarele au fost montate încă de joi, pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în zona fântânii Mioriţa, pe sensul de mers către Piaţa Presei. Astfel că din trei benzi, pe care şoferii le aveau la dispoziţie, imediat ce ieşeau din Pasajul Băneasa, acum au doar două. Şi se vede! Cei care vor să intre în Bucureşti de pe DN1, aşteaptă la cozi kilometrice, care pornesc încă de la Academia de Poliţie. În plus, cei care vin de pe strada Dobrogeanu Gherea şi vor să facă dreapta pe Şos.Bucureşti-Ploieşti, sunt obligaţi să încalce legea şi să intre pe banda unică. 

simeon stalpnicul png

”Este o bătaie de joc. După ce că nordul oraşului era şi aşa dat peste cap, acum au venit cu ideea asta trăsnită. Să vedeţi că duminica seara, când oamenii se întorc de la munte, vor fi cozi până la Otopeni. Să creeze infrastructură şi apoi să delimiteze benzi unice”, ne-a supus, nervos, Bogdan Zamfir, care aştepta de 30 de minute să treacă de pasaj. Şi asta nu este tot! Edilul Gabrilea Firea intenţ ioneaza să facă benzi pentru autobuze şi pe Bd. Aviatorilor, Şos. Kiseleff, Bd. Magheru, Şos. Colentina, Bd. Decebal, Bd. Tineretului şi Drumul Taberei.

cub andreea esca png
cub kassandra rotariu png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
image
image
image
image
image
image
Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg