Banii lui Condrea, sub cheie. Văduva munceşte pe brânci

Ultima actualizare:

  Iunie 2016: Când venea la audieri, moldoveanca se îmbrăca doar în negruFoto: Inquam Photos
Iunie 2016: Când venea la audieri, moldoveanca se îmbrăca doar în negruFoto: Inquam Photos

Ce gust amar au averile moştenite! Acelaşi lucru îl poate spune şi fosta soţie a defunctului patron Hexi Pharma, Dan Condrea. Basarabeanca Uliana Ochinciuc, despre care toţi credeau că se va scălda în bani după moartea lui, nu se poate bucura încă de avere şi este nevoită să se împartă între mai multe joburi.

A trecut aproape un an de la izbucnirea celui mai mare scandal din medicina românească, cel al dezinfectanţilor diluaţi de compania Hexi Pharma, deţinută de Dan Condrea. Moartea subită a acestuia, catalogată ca sinucidere de specialişti, a lăsat loc totuşi de suspiciuni şi conspiraţii, însă atenţia s-a mutat ulterior pe ceea ce se întâmplă mereu când moare un milionar: bătaia pe avere! Degeaba s-a agitat fosta soţie a lui Condrea să mai pună mâna pe ceva, în testamentul lăsat în urmă de afacerist stătea negru pe alb că toată averea lui rămâne pe numele Ulianei Ochinciuc, cea de-a doua soţie, de meserie medic oftalmolog. Nimeni nu a putut afla cu exactitate despre sumele din conturile lui, pentru că majoritatea erau deschise în străinătate, însă ce ştim sigur este că Uliana a rămas şefă peste şapte societăţi create de Condrea.


  Martie 2017: Uliana a renunţat la doliu
Martie 2017: Uliana a renunţat la doliu

Nu a avut timp însă să se bucure prea mult de acest statut. Cum era evident, basarabeanca este trasă şi ea la răspundere în scandalul dezinfectanţilor diluaţi, iar ca primă măsură s-a luat punerea sub control judiciar şi sechestru pe o parte din avere. Aşa se explică de ce, acum, la aproape un an de la moartea soţului ei, Uliana nu se poate bucura de bani şi aleargă între joburi part time, unde oferă consultaţii pentru 100 de lei.  Reporterii Click! au surprins-o în timp ce venea la muncă, pentru un program de 4 ore, la clinica Hexi Med, înfiinţată tot de Condrea. Asta se întâmplă de 2-3 ori pe săptămână. Când nu vine aici să muncească, Uliana merge la Spitalul Militar unde face acelaşi lucru. Uliana nu mai ţine doliu, aşa cum apărea la audieri când toţi ochii erau pe ea, singura pată de negru fiind pantalonii negri şi o geantă modestă care o fac să pară o Cenuşăreasa. Şi totuşi, ca să fie sigură că nu o recunoaşte cineva în afara orelor de consultaţii, Uliana umblă cu o maşină cu geamurii fumurii pe care o parcheză în locuri dosite. 


  Dan Condrea a lăsat toată averea lui, prin testament, celei de-a doua soţii
Dan Condrea a lăsat toată averea lui, prin testament, celei de-a doua soţii
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica icoană Gabriel Toma Chituc jpg
avion Wizz Air FOTO Wizz Air
pexels daniel frank 688835 jpg
Corneliu Vadim Tudor FOTO Facebook jpg
Banner drepturi angajati
FotoJet (14) jpg
vin fiert jpg
road 6387241 1280 jpg