Bebeluşul Messi, abandonat a doua oară de părinţi. Tatăl era enervat de plânsete

Ultima actualizare:

    Bebeluşul Messi, în vârstă de patru luni, a fost abandonat pentru a doua oară de părinţiFOTO: adevarul.ro
Bebeluşul Messi, în vârstă de patru luni, a fost abandonat pentru a doua oară de părinţiFOTO: adevarul.ro

Bebeluşul Messi, în vârstă de patru luni, a fost abandonat pentru a doua oară de părinţi. Mama a dispărut, iar la scurt timp tatăl său l-a lăsat în grija poliţiştilor, enervat de plânsetele pruncului.

Părinţii bebeluşului Messi, în vârstă de patru luni, au decis renunţe la el. Iniţial, sâmbătă, 15 februarie, după ce mama în vârstă de 31 de ani a copilului plecase de-acasă. Tatăl biologic al copilașului, un bărbat de 40 de ani, din Petroşani, s-a prezentat cu el la sediul Poliţiei, l-a pus în braţele poliţiştilor şi a plecat, susţinând că nu poate avea grijă de el, scrie adevarul.ro.

Tatăl natural al bebelușului Messi a declarat că s-ar fi speriat când a rămas singur cu pruncul şi le-a relatat poliţiştilor că el nu este în măsură să îl îngrijească.

”Poliţiştii au anunţat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara, care au luat măsura internării temporare a minorului la Secţia de Pediatrie a Spitalului din localitate. Mai târziu, reprezentanţii unităţii medicale au sesizat Poliţia cu privire la dispariţia minorului internat în prealabil în cadrul secţiei Pediatrie. În scurt timp, echipa operativă din teren a identificat, pe raza municipiului Petroşani minorul, care se afla împreună cu mama sa şi bărbatul de 40 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Părinţii copilului au fost aduşi la sediul Poliţiei pentru a fi audiaţi, iar ulterior femeia şi pruncul au fost internaţi într-un centru specializat, din subordinea DGASPC.

Luni dimineaţa, însă, femeia a părăsit centrul maternal din Hunedoara, abandonându-l pe micuţul Messi şi lăsând o hârtie prin care i-a anunţat pe angajaţii instituţiei că renunţă de bună voie la copil.

”A refuzat serviciile oferite în centrul maternal şi a solicitat o măsură de protecţie pentru copilaş”, a declarat Cristina Sav, purtător cuvânt DGASPC Hunedoara, potrivit gddhd.ro.

Citește și:

Bebeluș, răpit din maternitate pentru a fi folosit la cerșit

Un cuplu de vegani și-a hrănit bebelușul numai cu crudități până când a murit. Părinții sunt acuzați de omor

image
image
image
image
image
image
Horoscop luna martie jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
Mihai Eminescu FOTO Profimedia jpg
spital jpg
rate banci jpg
dinti stomatolog ingrijire 11 7 2008 8 59 14 pm 0 jpeg