«Bine că e cald. Facem bani grei din cauciucuri!»

Ultima actualizare:

    55 de lei. Atât costă să-ţi schimbi cauciucurile de iarnă  (fotografii: Sever Gheorghe)
55 de lei. Atât costă să-ţi schimbi cauciucurile de iarnă (fotografii: Sever Gheorghe)

Primele raze de soare, primele cozi la service-urile auto. Şoferii au dat buzna să-şi schimbe anvelopele de iarnă, spre bucuria patronilor de vulcanizări.

55 de lei. Atât costă să-ţi schimbi cauciucurile de iarnă la Stamen Romservice, de pe şoseaua Petricani din Capitală. Dacă până mai ieri, angajaţii vulcanizării nu au avut nici un client, acum au programări cu zecile.

"Douăzeci de solicitări am avut ieri pentru schimbarea anvelopelor şi ne aşteptăm ca numărul lor să crească azi-mâine, că este weekend şi lumea este liberă. Facem peste 10 milioane, zilnic, numai din schimbarea cauciucurilor de iarnă cu cele de vară. Să dea Domnul să ţină vremea cu noi", spune Ilie Volcescu (25 de ani). Şoferii care vor să renunţe la anvelopele de iarnă au format cozi şi la service-ul Autovariant, unde primul val de clienţi a fost primit cu o ofertă imbatabilă: doar 39 de lei - înocuirea anvelopelor de iarnă cu cele de vară. Deşi meteorologii ne avertizează că nu am scăpat definitiv de iarnă, anunţând chiar lapoviţă şi ninsoare pentru zilele următoare, şoferii sunt încrezători că primăvara şi-a intrat în drepturi.

"Nu mai vine frig şi zăpadă, că nu mai are putere iarna. Poate se mai răceşte cu câteva grade, dar nu o să mai ningă. Şi oricum, nu merg decât prin oraş cu maşina şi nu vreau să distrug cauciucurile de iarnă. Aşa că le-am schimbat şi bine am făcut, că în câteva săptămâni or să vină toţi la service şi vor fi cozi mai mari", ne-a mărturisit Dumitru Constantin, un bucureştean în vârstă de 50 de ani.

Martie 2014- Angajaţii vulcanizărilor spun că şoferii au început să-şi schimbe deja cauciucurile

simeon stalpnicul png

Octombrie 2013- Toamna trecută, vulcanizările au fost luate cu asalt de mii de şoferi care s-au grăbit să-şi monteze anvelopele de iarnă

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net