Biosistem. Scopul nostru este de a oferi locuitorilor României o viață mai sănătoasă și cu mai puține dureri

simeon stalpnicul png

În luna Februarie 2017, se preconizează deschiderea în București a Centrului de Întreținere a Sănătății Biosistem. Centrul Biosistem va funcționa și la noi pe baza unui sistem deja consacrat în Europa de Vest.

Deja mulți oameni s-au interesat de serviciile Centrului Biosistem și au început înscrierile pentru serviciile oferite gratuit. Pe baza calculelor și a preînscrierilor Centrul preconizează ca, până la sfârșitul anului 2017, serviciile sale să ajungă la  un număr de 60.000 (șaizeci mii) de oameni. Biosistem a creat un sistem care combină medicina convențională cu cea naturista și wellnes. Purtătorul de cuvânt al Centrului, Stanciu Iulian, ne-a dezvăluit câteva dintre serviciile viitoare:

  • Studiu de sănătate (Studiile și analizele vor fi efectuate cu instrumente de ultimă generație. Printre altele se vor putea efectua următoarele teste: măsurarea stresului cardiac, a nivelului de  oxigen din sânge, a nivelului glicemiei, a nivelului de colesterol, starea vaselor de sânge, glanda tiroidă, aciditatea organismului, măsurarea densității osoase, prostata….)
  • Folosirea produselor medicale și welness, în vederea îmbunătățirii stării de sănătate.
  • Prezentări ținute de medici și specialiști recunoscuți din România, adresate persoanelor fizice pentru a informa populația despre problema de sanatate privind: glicemia, tensiunea arterială ridicată, probleme osoase, probleme ale glandei tiroide, ce trebuie să facă cei care au asemenea probleme în scopul îmbunătățirii situației și cum se pot preveni aceste afecțiuni.
  • Pe lângă aceste informari sunt oferite și numeroase servicii gratuite și contracost,  materiale informative, toate cu scopul de a îmbunătăți starea de sănătate a populației României.

Purtătorul de cuvânt al Centrului, Stanciu Iulian, ne-a împărtășit filosofia societății: ”Experiențele ne arată că în ziua de azi oamenii caută informații, drept urmare și acei oameni care ar dori să recâștige sau să-și păstreze sănătatea, necesită a fi informați. Trebuie să recunoaștem că în ziua de azi oamenilor nu le mai este de ajuns să se ducă la medicul lor, care să le ofere o soluție la problemele constatate și cu asta să fie mulțumiți. În zilele noastre, după consultația medicală pacientul se  mai informează, chiar și de pe internet, ce alte soluții mai sunt pe lângă cele recomandate de medic și așa încearcă să ia decizii, decizii care nu întotdeauna sunt cele mai bune.

Din păcate internetul este plin de informații false și de nepricepuți care se autoproclamă specialiști, iar oamenii sunt indeciși, nu pot stabilii care dintre informații sunt reale. Nu pot  lua decizii nici chiar dacă acele decizii le-ar fi favorabile. Biosistem încearcă să ajute și în acest domeniu. Suntem conștienți de importanța medicinei convenționale, la ora  actuală nimic nu poate înlocui acest sistem și trebuie să fim recunoscători medicilor, dar trebuie să recunoaștem că în zilele noastre marea majoritate a oamenilor nu se mulțumesc cu medicina convențională,  ei recurg și la medicina naturistă, care, de cele mai multe ori, este o completare perfectă a medicinei convenționale. Mai este încă ceva, ceea ce se numește wellness. Acesta este un sector care în ultima perioadă se extinde din ce în ce mai mult, dar nu este o soluție perfectă în toate cazurile. Biosistem combină aceste 3 elemente. Noi folosim metode, instrumente și conlucrăm cu specialiști care au avut success în domeniul medicinei convenționale. Sunt persoane și instrumente care oferă soluții în domeniul medicinei naturiste și wellness-lui. Aceste trei elemente nu trebuie separate. Avem nevoie de toate cele trei elemente. Așa cum și lumea este o unitate triplă(omul este o fiintă tripartită) (ex. dimineața, amiază, seara, ori Tatăl, Fiul și Sfântul Duh, ori Trup,Ratiune,Suflet) și sănătatea oamenilor se poate păstra sau recupera cu aceste trei elemente.

Sper să vă putem ajuta și în următorii ani să putem înființa în cât mai multe orașe din România astfel de Centre Biosistem. 

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
cub vica blochina png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea