Black Friday 2016: 9 site-uri utile în perioada reducerilor

Ultima actualizare:

    FOTO laurentiumihai.ro
FOTO laurentiumihai.ro

Perioada reducerilor scoate la suprafață nevoi și dorințe de care nici măcar nu știai că ar exista, de aceea este bine să fii pregătit atunci când magazinele și companiile anunță surprizele cu care vin de Black Friday.

Noi îți oferim câteva sugestii de site-uri utile, pe care te sfătuim să le ai în vedere în perioada reducerilor:

Shopghid.ro

Shopghid.ro este locul unde vei găsi cele mai bune sfaturi și recomandări, aproape necesare înainte de marea sesiune de reduceri. De ce? Pentru că vei învăța cum să cheltui inteligent. Shopghid.ro este un ghid de cumpărături online pregătit să răspundă întrebărilor tale. Vrei să știi cum să alegi cele mai bune și interesante cărți de citit? Ai nevoie de idei de cadouri pentru cei dragi în preajma sărbătorilor ori nu știi cum trebuie să îți pregătești automobilul pentru iarnă? Caută răspunsurile pe Shopghid.ro.

Books-express.ro

Librăria online Books-express.ro are „rafturile” virtuale pline cu volume interesante, oferta sa cuprinzând milioane de cărți pe diverse teme, de la parenting, lifestyle, beletristică, la cărți despre artă și artiști, știință sau tehnologie. Pe lângă varietatea volumelor, Books-express.ro impresionează și prin prețurile deosebit de avantajoase.

Easywash.ro

Easywash.ro este un laundromat non-stop în București sau, pe înțelesul tuturor, o spălătorie de haine la care îți poți spăla și usca lucrurile în mai puțin de o oră, oricând îți dorești. Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi câteva jetoane speciale și să îți reîmprospătezi simplu și rapid întreaga garderobă.

Aerolines.ro

Dacă ai chef de o călătorie, achiziționează bilete de avion low-cost oferite de Aerolines, site-ul care îți pune la dispoziție o paletă largă de destinații turistice la prețuri foarte bune. Poți alege să călătorești în cele mai frumoase orașe europene, dar te poți aventura și spre alte continente cu garanția că vei beneficia de condiții de călătorie excelente și prețuri corecte.

Autohut.ro

Pentru anvelope de iarnă de la Autohut, tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul Autohut.ro și să luați legătura cu un membru al echipei. Autohut.ro este un magazin online de piese auto care comercializează o paletă largă de piese și accesorii auto de foarte bună calitate, având disponibile peste două milioane de piese, pentru orice automobil.

Emenatwork.ro

Îți dorești să îți renovezi locuința și nu știi ce finisaje să alegi? Pe Emenatwork.ro găsești materiale de construcții și finisare de înaltă calitate. Parchet laminat sau stratificat, mochete sau linoleum, gresie, faianță sau mozaic, precum și piese pentru curte și grădină, poți găsi de toate pentru casa ta pe Emenatwork.ro.

Fuel.ro

Fuel.ro este o companie cu experiență în producție publicitară la care poți apela pentru servicii de consultanță în domeniu, dar și pentru execuția impecabilă a unor produse de producție publicitară, printre care amintim bannere rollup, litere volumetrice, colantări auto, standuri expoziționale ș.a.

Fixmypc.ro

FixMyPC este o companie influentă pe piață IT, activând în domeniu din anul 2008. Poți apela la serviciile acesteia prin intermediul site-ului fixmypc.ro dacă ești antreprenor ori administrator de firmă și ai nevoie de servicii hardware și software la tehnologii înalte adaptate domeniului tău de activitate. FixMyPC oferă helpdesk și asistență tehnică, servicii de administrare servere, recuperare de date hdd, servicii de rețelistică și multe altele.

Ciel.ro

Ciel.ro este o companie care se adresează atât firmelor mici, aflate la început, cât și firmelor mijlocii și multinaționalelor, oferind soluții complete pentru gestiunea afacerii. Firmele mici beneficiază de programe de contabilitate gratuite prin intermediul pachetului Ciel Simplu. Pentru firmele mijlocii, Ciel oferă gama Standard, iar pentru multinaționale există gama Professional.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net