Blogger italian, fascinat de România. Ce a lăudat cel mai mult la țara noastră: „Este o mică bijuterie”

Tot mai mulți străini sunt fascinați de orașele din România, iar de data aceasta a venit și rândul Capitalei. Deși nu a venit în București cu o părere prea bună, un blogger italian a mărturisit ca experiența trăită i-a schimbat profund percepțiile despre călătorii și despre destinațiile est-europene.

Reacţia unui blogger italian după ce a vizitat Bucureştiul / foto: Facebook
Reacţia unui blogger italian după ce a vizitat Bucureştiul / foto: Facebook

Reacţia unui blogger italian după ce a vizitat Bucureştiul. Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook „Bambiniconlavaligia di Fabio e Giulia”, un blogger de călătorii italian a dezvăluit că vizita în București i-a schimbat total percepţia, dar şi modul de a gândi şi călători.

În ciuda faptului că orașul este adesea subestimat, italianul a rămas impresionat, numind capitala României „o mică bijuterie”. De asemenea, îi îndeamnă și pe alții să viziteze orașul și să nu mai asculte de părerile celor care spun că nu este o destinație plăcută, căci merită descoperită. „Bucureștiul merită descoperit!”.

„Astăzi vă povestesc despre un oraș care mi-a schimbat modul de a gândi și poate chiar de a călători. Înainte de a vizita Bucureștiul eram destul de reticent în privința destinației, victima poate a unui zvon destul de răspândit. Capitala României este o mică bijuterie, atât de mult încât i se spune Parisul Estului și nu degeaba. Centrul său istoric lasă pe oricine stupefiat de frumusețe și de atmosfera dinamică.

„Bucureștiul merită descoperit!”

Biserici ortodoxe alternează cu palate în stil art nouveau (hotelul nostru de exemplu), galerii, magazine surprinzătoare și localuri tipice unde poți degusta niște cârnați magici. Seara, străzile din centru se animă și este ușor să întâlnești familii care mănâncă la mesele în aer liber ale localurilor.

Deci, pe scurt, este o destinație care merită vizitată, foarte plăcută, cu o atmosferă suspendată între est și vest, și lăsați deoparte ce spune lumea, m-am simțit mai în siguranță în acest oraș decât în alte locuri mai blazonate. Bucureștiul merită descoperit!”, a scris bloggerul de călătorii italian, pe pagina de Facebook „Bambiniconlavaligia di Fabio e Giulia”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
padure profimedia jpeg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
pod parva facebook jpg
euro valuta bani pixabay jpg
iqos jpg
judet din romania colaj pixabay jpg
datorii calculate la stat jpeg
1 cuptor cu microunde jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net