Bucuraţi-vă! Vin zile cu maxime de până la 25 de grade Celsius


    Amenajarea parcului a costat aproape 2 milioane de lei. (Foto: Dorin Constanda)
Amenajarea parcului a costat aproape 2 milioane de lei. (Foto: Dorin Constanda)

A venit primăvara! Meteorologii anunţă pentru următoarele zile temperaturi de până la 23-24 grade Celsius, cu zece grade mai cald decât ar fi normal în această perioadă. În weekend, o vreme perfectă pentru plimbări şi excursii la munte, cu maxime între 14 şi 25 de grade.

MARŢI. Vreme caldă în majoritatea zonelor, cu maxime cuprinse între 11 grade, în depresiuni şi nordul Moldovei, şi 23 de grade, în vestul şi sudul Olteniei. Vom avea o zi însorită. Doar prin nordul ţării şi pe la munte sunt posibile ploi slabe. De asemenea, la munte şi prin regiunile extracarpatice, vântul va avea unele răbufniri.

Bucureşti. O zi însorită, cu o maximă de 20 de grade Celsius, cu 10 grade mai mult decât ar fi normal la mijlocul lunii martie. Vântul va sufla moderat.

MIERCURI. Din nou, o zi caldă. Termometrele vor arăta maxime cuprinse între 12 grade, în Maramureş, şi 24 de grade, în sud-est. În schimb, în nordul, nord-estul şi centrul ţării, spre seară, va ploua. Ploile se vor extinde, pe timpul nopţii, şi în celelalte regiuni. Precipitaţiile ar putea fi însoţite pe alocuri de fulgere şi tunete, după aşa o zi caldă. Vântul va fi destul de supărător, mai ales la munte.

Bucureşti. O maximă de 22-23 de grade şi mult soare. Din păcate, vântul va fi destul de sprinten. Spre seară, se adună norii, dar şansele de ploaie sunt mici.

JOI. Cer senin, soare, câţiva nori prin nord-estul ţării, vânt mai alert la munte, în centrul şi estul ţării şi maxime între 13 grade, în depresiuni, şi 22 de grade, în sud. Cam aşa va arăta ziua de joi.

Bucureşti. Vreme deosebit de caldă, cu o maximă de 19-20 de grade, vânt slab şi cer senin.

VINERI. Mult soare! Tocmai de aceea maximele vor porni de la 14 grade şi vor ajunge chiar şi la 24 de grade. Vântul va fi mai alert la munte şi în vestul ţării.

WEEKEND. Vreme foarte caldă. Termometrele vor arăta cu 12 grade mai mult decât ar fi normal în această perioadă. Aşadar, vom avea maxime cuprinse între 14-16 grade Celsius, în nordul ţării, şi 24-25 de grade, în sudul şi estul ţării.

FotoJet jpg
8 boca arsenie  jpeg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg