Bucureştiul, un imens tomberon după topirea zăpezii

Ultima actualizare:

    Bulevardul  UniriiFoto: Sever Gheorghe
Bulevardul UniriiFoto: Sever Gheorghe

Spaţii pietonale lăsate pradă noroiului, hârtii aruncate peste tot, coşuri de gunoi care au dat de mult pe afară. O Capitală în care a merge pe trotuar este echivalent cu o plimbare pe un şantier. Aceasta este imaginea celui mai mare oraş din România, odată cu topirea zăpezii şi încălzirea vremii. Click! vă arată cum mizeria a pus stăpânire pe Bucureşti.

Îmbunătăţirea vremii a adus aminte autorităţilor de mizeria din Dâmboviţa. Aşa că la Piaţa Unirii, la câteva sute de metri de Palatul Parlamentului, râul a dispărut şi a apărut o imensă groapă de noroi, o mlaştină puturoasă şi urât mirositoare. Pe Bulevardul Constructorilor, trotuarele au fost abandonate noroiului, iar zona a devenit un tărâm prin care se încumetă să meargă doar cei cărora nu le mai pasă de hainele lor.


    Foto: Sever Gheorghe
Foto: Sever Gheorghe

“Ăsta nu este oraş este groapă de gunoi. Noroi, mizerie de la animale, tot felul de resturi, de toate găseşti pe străzile aşa-zisului oraş european Bucureşti”, trage un semnal de alarmă Gabriela Mărgărit. Câţiva metri mai departe de ea, Emilia Dima calcă în vârful picioarelor prin bălţi şi bodogăne de-a valma toate autorităţile. Un alt loc unde topirea zăpezii a scos la iveală gunoaiele, dovadă a nepăsării edililor, este strada Petre Popovăţ.


    Foto: Sever Gheorghe
Foto: Sever Gheorghe

Deşeurile de tot felul “râdeau” vineri (5 februarie) spre cer, sigure că nu vor fi deranjate de nimeni, ba chiar îşi vor face prieteni noi. La intersecţia dintre Şoseaua Pantelimon şi Şoseaua Chişinău, una dintre cele mai mari din sectorul 2, noroiul a luat în stăpânire totul. Pentru a nu îşi murdări hainele, bucureştenii sunt siliţi să ocolească sute de metri. Pe strada Doamna Ghica autorităţile au depozitat zăpada strânsă de pe carosabil, direct pe trotuar. Pe spaţiul pietonal s-au format “dealuri” negre, ocolite cu scârbă de trecători.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net